Δευτεραθλήτριες τα κορίτσια του Γ.Σ.Α.Π. στην Αττική

Μετά από μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας της ΕΣΚΑ, οι κορασίδες μας κατέκτησαν την δεύτερη θέση. Σαν ομάδα είμαστε τουλάχιστον ισάξιοι με τον πρώτο Παναθηναϊκό, θα μπορούσαμε δε να ισχυριστούμε ότι ο ΠΑΟ βοηθήθηκε καθοριστικά από την δική μας ατυχία να στερηθούμε – ειδικά στον δεύτερο αγώνα – δύο βασικές αθλήτριες για λόγους υγείας. Πολλά συγχαρητήρια τόσο στα κορίτσια, όσο και στον προπονητή για όλη την προσπάθεια και την επιτυχία τους να φτάσουν στο τελικό του πρωταθλήματος Κορασίδων της Α Κατηγορίας της ΕΣΚΑ. Μας έκαναν υπερήφανους.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΠΑΟ 45-51

Δεκάλεπτα 14-11, 7-16,  9-15, 15-9

Τον δεύτερο αγώνα του τελικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑ έδωσαν οικορασίδες μας εντός έδρας εναντίον του Παναθηναϊκού. Παρά τις απουσίες βασικών αθλητριών που προέκυψαν ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα  – και οι οποίες υπήρξαν καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα – η ομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε του Παναθηναϊκού με 14-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βασικές παίκτριες μας φορτώθηκαν  με φάουλ και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε διαμορφώνοντας το σκορ για το ημίχρονο σε 21-27 υπέρ του . Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας αντέδρασαν αλλά η κούραση δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα του Παναθηναϊκού νικητή με 45-51.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα,  Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα,  Αλεξάνδρου,  Σινάνογλου, Τοτόση, Δερμιτζάκη, Λιάρου, Κοντογιωργάκη

ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΚΑ

Μετά από δύο πολύ καλές εμφανίσεις οι νεάνιδές μας απέκλεισαν τον ΕΦΑΟΖ και προκρίθηκαν στον τελικό. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας, όπου μετά την ομάδα των κορασίδων μας και την περήφανη παρουσία τους στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, ένα ακόμα τμήμα του συλλόγου μας, αυτό των νεανίδων, είναι έτοιμο να μας χαρίσει δύο ακόμα συναρπαστικούς τελικούς.

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 3/8/2021 στο κλειστό Κοντοπεύκου σε ώρα που θα ανακοινωθεί, με αντίπαλο την νικήτρια μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ-ΓΣ Ηλιούπολη.

Πέμπτη 15/07/21 – ΕΦΑΟΖ – ΓΣΑΠ : 31-67

Δεκάλεπτα: 04-11, 07-19, 08-18, 12-19

Τον πρώτο τους αγώνα έδωσαν οι νεανίδες μας, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος τον Νοέμβριο, στο κλειστό του Ζωγράφου.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας με πολύ καλή απόδοση, έφτασε εύκολα στο νικηφόρο αποτέλεσμα, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της  ΕΣΚΑ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Πενέλη 24 (3), Χατήρα 2,Κυρκοπούλου 7, Αρβανίτη 12, Μήτση 2, Μητροπούλου, Κακοσούρη 10 ,Παλάσκα 6, Τριανταφύλλη 4.

Δευτέρα 19/07/21  – ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟΖ : 48 – 33

Δεκάλεπτα : 07-02, 19-17, 13-06, 09-08

Με την δεύτερη νίκη της επί του ΕΦΑΟΖ, η ομάδα των νεανίδων μας σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς της ΕΣΚΑ.

Ο αγώνας είχε περισσότερο χαρακτήρα φιλικού, λόγω και των απουσιών των δύο ομάδων αλλά και της μεγάλης διαφοράς που είχε προκύψει από το πρώτο παιχνίδι.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη 18 (3), Χατήρα, Κυρκοπούλου 9, Μήτση 2, Αρβανίτη 6, Μητροπούλου 4, Κακοσούρη 9, Παλάσκα.