Καταγγελίες εξαπάτησης δημοτών της Αγίας Παρασκευής -προσοχή συνιστά ο Δήμαρχος

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να προστατέψει τους δημότες της πόλης μας ενημερώνει πως:

Το τελευταίο διάστημα το Γραφείο Δημάρχου δέχθηκε μεγάλο αριθμό καταγγελιών σχετικά με διαδοχικές τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται, κυρίως σε ηλικιωμένους, κατά τις οποίες άγνωστα άτομα, επικαλούνταν ψευδώς πως εργάζονται για δημόσια επιχείρηση και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού εντός της οικίας των δημοτών, με αιτιολογία τη διόρθωση υποτιθέμενης βλάβης .

Σε περίπτωση που οι δημότες δε δεχόντουσαν το ραντεβού τότε τα άτομα αυτά τους ενημέρωναν ΨΕΥΔΩΣ πως ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θα τους επέβαλλε να πληρώσουν αυξημένα δημοτικά τέλη. 

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται  ρητώς και κατηγορηματικώς πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι Υπηρεσίες του ουδεμία σχέση έχουν με τα τηλεφωνήματα αυτά, με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά να εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά που μπορούν να προκαλέσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Για τον λόγο αυτό, οι πολίτες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί και να μην ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση ή για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ατόμων που δεν γνωρίζουν.