Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος άνοιξε τις φοιτητικές εστίες του για τους πυρόπληκτους

Μετά τα τραγικά περιστατικά πυρκαγιών στην Αττική, ως ένα πρώτο βήμα για παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος άνοιξε τις φοιτητικές εστίες για τους μαθητές και τις οικογένειές τους, τους καθηγητές και το προσωπικό που έχουν ανάγκη από προσωρινή στέγη.

Ως επόμενο βήμα, το ACG είναι πρόθυμο να προσφέρει τις φοιτητικές εστίες σε συμπολίτες από τις πληγείσες περιοχές για προσωρινή διαμονή. Για το σκοπό αυτό, είμαστε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες δημόσιες αρχές.

Επιπλέον, το Συμβουλευτικό Κέντρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος θα παρέχει online υπηρεσίες υποστήριξης στα μέλη της κοινότητας (μαθητές, φοιτητές, προσωπικό και απόφοιτους) κατά τις ώρες λειτουργίας (10:00-18:00). Εκτός ωρών λειτουργίας, θα είμαστε σε ετοιμότητα για να προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης έκτακτης ανάγκης.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να λάβει τις υπηρεσίες του Κέντρου μπορεί να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (counseling@acg.edu) ή τηλεφώνου στο 6949 20 13 79, για να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες ή να κλείσει ραντεβού.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, επικοινωνήστε με τις Διοικητικές Υπηρεσίες, στο τηλ. 6937 45 81 16.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με εκείνους που μάχονται ενάντια στις φωτιές και τους πληγέντες συμπολίτες μας της Αθήνας και της Ελλάδας.