Εμπιστοσύνη στο λειτουργικό σχήμα από το Βασίλη Ζορμπά – Χωρίς αλλαγές ο “ανασχηματισμός” (Απόφαση)

Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr

Την εμπιστοσύνη του στους νυν Αντιδημάρχους έδειξε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, διατηρώντας τους στη θέση που κατέχουν. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι το σχήμα της δημοτικής Αρχής ικανοποιεί τον κ. Ζορμπά και είναι αποτελεσματικό.

Έτσι ο ανασχηματισμός δεν παρουσίασε τίποτα καινούργιο μετά τις ανακοινώσεις που έκανε στους ενδιαφερόμενους σήμερα το πρωί.

Ήδη σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης έχουν εμφανιστεί τα πρώτα ευχαριστήρια σχόλια από τους Αντιδημάρχους. Αυτά περιέχουν ευχαριστίες, δεσμεύσεις και υποσχέσεις για σκληρή δουλειά.

Σημαντική είναι και η εικόνα διάθεσης συνεργασίας που δίνουν προς τους πολίτες.

Εντέλει παραμένουν Αντιδήμαρχοι:

  • Εξυπηρέτησης του πολίτη & Διοικητικών Υπηρεσιών: Ιωάννης Αργυρός
  • Οικονομικών Υπηρεσιών: Τιμολέων Κωστόπουλος
  • Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής: Νικόλαος Κωβαίος-Ντούσκος
  • Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής: Ελένη Δάβαρη
  • Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας & Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας: Βασίλειος Σάρκουλας
  • Παιδείας & Πολιτισμού: Διονύσιος Λέκκας
  • Νεολαίας της πόλης (χωρίς αντιμισθία): Νικόλαος Ζόμπολας
  • Πρόνοιας, Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Πόλης (χωρίς αντιμισθία): Ιωάννης Μαλάμος

Τα πρώτα σχόλια των Αντιδημάρχων:

Ελένη Δάβαρη: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Βασίλης Ζορμπάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου, για την ιδιαίτερα απαιτητική Αντιδημαρχία Καθαριότητας  Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Δεσμεύομαι να δώσω τα καλύτερα προς τη πόλη μας, και εύχομαι μια γόνιμη συνεργασία τόσο με τους δημοτικούς υπαλλήλους, όσο και με τους συνάδελφους αιρετούς, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή».

Τίμος Κωστόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά,  για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ! με σκληρή δουλειά και μόνο! Γιατί η Αγία Παρασκευή είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!»

Βασίλης Σάρκουλας: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Βασίλης Ζορμπάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Συνεχίζουμε».

Νίκος Ζόμπολας: «Κάναμε δουλειά 2 χρόνια με σχέδιο-προτάσεις, χτίζουμε βάσεις από την αρχή, αποκτούμε δεσμούς, δίνουμε λύσεις για τους νέους. Μου αρέσει η συναναστροφή με τους νέους, μου δίνει ενέργεια και σκοπό.

Είμαι εδώ για να παράγω έργο, δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα, κοιτάω την δουλειά μου μόνο και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για ακόμη 1 χρόνο.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή των νέων σε ότι κάνουμε».