Ξεκινάει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών «THE GREEN CITY» στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών «THE GREEN CITY» το οποίο ξεκινάει σε πλήρη λειτουργία.

Μέσω του «THE GREEN CITY», 60 Κινητά Πράσινα Σημεία (ΚΠΣ) θα πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια σε καθημερινή βάση, θα σταθμεύουν και θα λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής, όπως και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής το τωρινό πρόγραμμα στάσεων είναι το ακόλουθο.

 ΤΡΙΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9:30-12:00πλατεία Αγίας Παρασκευής (δίπλα στην εκκλησία)πλατεία Αγίας Παρασκευής (δίπλα στην εκκλησία)Καραΐσκάκη 58 (λαϊκή)
12:30-14:25Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Υψηλάντου & Μεσογείων)πάρκο Σταύρος Κώτσης (είσοδος από Σπάρτης & Θεμοστοκλέους)πλατεία Αγίας Παρασκευής (δίπλα στην εκκλησία)
14:45-15:45πλατεία ΜερκούρηΒικέλα (όπισθεν εκκλησίας Αγίων Αναργύρων Πευκάκια)Ζεφύρων & Αιγαίου Πελάγους
   

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει!! Παρακαλείστε να ελέγχετε τα σημεία στάσεων μέσω της εφαρμογής, εάν έχετε κάνει ήδη εγγραφή. Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή και επιθυμείτε να επισκεφτείτε το Κινητό Πράσινο Σημείο, καλέστε στο  τηλ.: 210 92 15 000 για επιβεβαίωση των στάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr ή καλέστε στο τηλ.: 210 92 15 000.



Τι είναι το «THE GREEN CITY»

Το πρόγραμμα «THE GREEN CITY» υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4 εκατ. πολίτες, στους 66 δήμους του Νομού.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα μέσω του οποίου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιβραβεύονται ανακυκλώνοντας τα διαχωρισμένα υλικά πολλών κατηγοριών όπως: Χαρτί/Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά Αντικείμενα, Αλουμίνιο, Γυαλί, Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρικός Εξοπλισμός, Βρώσιμα Έλαια & Λίπη, καθώς και Ρούχα/Υφάσματα.

Ανάλογα με τον τύπο και το βάρος κάθε υλικού που θα προσκομίζουν στα Κινητά Πράσινα Σημεία (θα υπάρχει ζυγιστικό μηχάνημα σε κάθε σημείο), θα κερδίζουν πόντους με οφέλη μέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος, οι οποίες παρουσιάζονται στην mobile εφαρμογή «THE GREEN CITY».

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα για προσφορές & εκπτώσεις στους πολίτες που ανακυκλώνουν, ώστε να έχουν άμεσο όφελος, εξαργυρώνοντας τους πόντους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν τα links για το site και τα Social media ενώ εναλλακτικά μπορείτε να καλείτε και στο τηλέφωνο 210 9215 5000