Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής μας και να δώσουμε στα παιδιά μας όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να μπορέσουν να βιώσουν μια ευχάριστη και άκρως αποδοτική σχολική χρονιά.

Το πρώτο κουδούνι «χτύπησε» και οι μαθητές μας επέστρεψαν στο σχολείο τους. Στο δεύτερο «σπίτι» τους. Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Αγίας Παρασκευής, εναρμονισμένοι πλήρως με τις Κυβερνητικές επιταγές αλλά και τις συστάσεις των επιστημόνων, έχουμε κάνει τα πάντα προκειμένου τα παιδιά μας να αισθανθούν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον χώρο του σχολείου τους.

Θέλω να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά σε όλους. Μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και να ξεκαθαρίσω πως το τμήμα Παιδείας θα είναι συνεχώς δίπλα τους για ότι χρειαστεί. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη, έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών και να δώσουμε τη δυνατότητα στη νέα γενιά να βγει στον κόσμο πιο έτοιμη από ποτέ.

Αντιδήμαρχος Παιδείας

Διονύσης Λέκκας