«14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου» & «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» έριξαν αυλαία

«Αυλαία» για το «14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου» στον Δήμο μας

Την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021», με την θεατρική παράσταση «Με δύναμη από την Κηφισιά», που παρουσίασε η Ομάδα Θεάτρου του ΠΑΟΔΑΠ «Οι Θεάτροποι», περατώθηκε το «14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου» στον Δήμο μας, που διήρκεσε από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Μετείχαν με τις δικές τους θεατρικές ομάδες και οι Δήμοι Αγίου Δημητρίου, Διονύσου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Ρέντη και Περιστερίου.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές των παραστάσεων που απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι οι Δημοτικές ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες μπορούν να παράγουν θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα Θεάτρου «Θεάτροποι», του Δήμου μας, στον σκηνοθέτη της κ. Γιάννη Δεγαϊτη και στον σκηνογράφο κ. Άρη Γεωργακόπουλο, για την εξαιρετική δουλειά τους που προάγει συνεχώς την παραγωγή πολιτισμού στον Δήμο μας.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» στον Δήμο μας

Περατώθηκε η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και διήρκεσε από τις 14 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμμετείχαν κατά σειρά:

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Γιώργος Καλούδης.

Η Μουσική Φιλαρμονική Δήμου Μαρκοπούλου, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Αντώνης Καρατζίκης.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Αντώνης Βαβυλουσάκης.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αγίας Παρασκευής, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Ξενοφών Τζανίνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Εκφράζουμε συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους συμμετέχοντες για τις ποιοτικές μουσικές βραδιές που μας χάρισαν. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Φιλαρμονική του Δήμου μας και στον μαέστρο της Ξενοφώντα Τζανίνη, που με την παρουσία τους αυτή απέδειξαν ότι κάθε φορά ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Δίνουμε ραντεβού από τώρα για του χρόνου, για την «2η Συνάντηση Φιλαρμονικών», που θα φροντίσουμε να είναι πιο πλούσια από την φετινή.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ