Με «γαλάζιους» δημάρχους της Αττικής δείπνησε ο Μάκης Βορίδης

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΕΔΑ και δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, οι «γαλάζιοι» δήμαρχοι της Αττικής συνέφαγαν το βράδυ της Δευτέρας, με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας.

Η συζήτηση – όπως ήταν λογικό – κινήθηκε γύρω από την Αυτοδιοίκηση με τους δημάρχους να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον γενικότερο σχεδιασμό του υπουργείου και το νομοθετικό έργο και φυσικά εκφράζοντας στον υπουργό και τους προβληματισμούς τους για μια σειρά ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν.

Το κλίμα ήταν χαλαρό με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να δείχνουν ότι απολαμβάνουν την παρέα του κ. Βορίδη και δε θα γινόταν αλλιώς αφού ο ίδιος συνδέεται μαζί τους με φιλία χρόνων.

Οι δήμαρχοι που παρευρέθηκαν στο τραπέζι ήταν: Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,  Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς,  Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και Δάφνης- Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος.