Βοζίκης & Καραμαλίκη – Διπλή πολιτική πνοή για την παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Δύο νέα άτομα προσχώρησαν στην δημοτική παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας». Πρόκειται για την Αντιγόνη Καραμαλίκη και το Γιώργο Βοζίκη που ήταν εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό του κ. Ζορμπά δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους.

Με το ακόλουθο σχόλιο ο κ. Ζορμπάς καλωσόρισε τα νέα στελέχη: «Μετά την σημερινή μου συνάντηση, με δύο νέους, την Αντιγόνη Καραμαλίκη και τον Γιώργο Βοζίκη, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε μαζί στις επόμενες δημοτικές εκλογές  και ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας!»

Κατά γενική ομολογία πρόκειται για νέους με ήθος, με διάθεση προσφοράς, με γνώσεις, άφθαρτους, τίμιους. Είναι δυναμικοί, ευγενικοί και εργατικοί.

Ας τους γνωρίσουμε …

Ο Γιώργος Βοζίκης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1976, κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 2003 και πατέρας 2 παιδιών.

Έχει κάνει προπτυχιακές σπουδές πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth στη Μ. Βρετανία και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στη διοίκηση μέσω πληροφορικών συστημάτων. Είναι μέλος του British Computer Society και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού τμήματός του. Την τελευταία 20ετία εργάζεται ως πιστοποιημένος μηχανικός τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του πολυεθνικού οίκου Alcatel – Lucent.  

Επίσης είναι Δευτεροετής Δημόσιας Διοίκησης στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και μέλος του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του διευρυμένου Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΕ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής.

/////

Η Αντιγόνη Καραμαλίκη είναι γεννημένη το 1977 και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αγία Παρασκευή το 1989. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Τελείωσε το 2ο Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής το 1995. Σπούδασε Διερμηνεία & Μετάφραση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Διερμηνέων και Μεταφραστών στην Mons του Βελγίου.

Είναι εθελόντρια στον Σύλλογο Ζωόφιλων Αγίας Παρασκευής, καθώς επίσης και μέλος στην Ομάδα Εθελοντών του Δήμου!

Στόχος της είναι, όπως δηλώνει η ίδια, «το καλύτερο αποτέλεσμα για την καλύτερη διαβίωση των πολιτών της πόλης μας!»