Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν στην κεντρική πλατεία με τις Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές

Ο Παπ, ένας μικρός καρχαριούλης, ανακαλύπτει μία σειρά από υφάλους γεμάτους με αυγά, ενώ παίζει στον ωκεανό με τους φίλους του. Όμως, δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί… Λαθροκυνηγοί έχουν ήδη βρει το σημείο και κλέβουν τα αυγά! Ο μικρούλης αλλά γενναίος Παπ αποφασίζει να σώσει την οικογένειά του και να πολεμήσει τους ανθρώπους με κάθε ψαρικό τρόπο… στην στεριά! Βοηθοί του ο επιστήμονας κύριος Χταπόδης και ο λαίμαργος Τζούλιους που ονειρεύεται να φάει επιτέλους γευστικά κοτόπουλα! Εγκαταλείποντας τη θάλασσα, βρίσκονται στον όμορφο αλλά και πολύ επικίνδυνο κόσμο των ανθρώπων.

Και τότε ξεκινούν οι «Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές» που το Σάββατο 2 Οκτωβρίου προβλήθηκαν στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της Αγίας Παρασκευής. Η προβολή έγινε στα πλαίσια της τριήμερης εκδήλωσης OPEN AIR που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

Παρά την ελαφρά ψύχρα πολλοί ήταν εκείνοι, γονείς και παιδιά, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο μικρό θεατράκι της πλατείας και παρακολούθησαν την ταινία.

Ακολουθεί αύριο Κυριακή 3 Οκτωβρίου η θεατρική παράσταση «Οι γενναίοι του ΄21», οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 μέσα από  παιδικά μάτια. Ώρα 11 π.μ., στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7).

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.