Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δεν χαρίζεται – Θέση από υποψηφίους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής στο (Facebook)

Με ανακοίνωση τους υποψήφιοι και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε ανάρτηση τους στο διαδίκτυο (Facebook) στηρίζουν τον Γιάννη Καραγιαννάκη και αναφέρουν τα κάτωθι:

/////

Φίλοι, τις τελευταίες ημέρες για τις υποψηφιότητες της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής διαδραματίστηκαν κι ειπώθηκαν πολλά …

Η αλήθεια είναι μία!

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δεν χαρίζεται και την εμπιστοσύνη μας την έχει κερδίσει ο νυν Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής Ιωάννης Καραγιαννάκης .

Και την κέρδισε με την αξία του, με τους αγώνες του κάτω στους δρόμους, με ένα κουβά στο χέρι δίπλα μας, σε όλες τις εκδηλώσεις όταν πρώτος ερχόταν και τελευταίος έφευγε, ακούραστος μαχητής κρατώντας το ηθικό μας υψηλό, εκεί σε κάθε απογοήτευσή μας υποστηρικτής θερμός των ιδεών μας, αυτός να μας κρατάει ενωμένους, αυτός που δεν κιότεψε ποτέ, δεν θα κιοτέψει ούτε τώρα.

Θα δώσει τον αγώνα του όπως μόνο αυτός ξέρει, με ήθος, συνέχεια και συνέπεια.

Έτσι πορεύτηκε μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίζει να πορεύεται κόντρα στην πτώση ηθών τις εποχής μας και κόντρα στο ΔΗΘΕΝ.

Έχει μια διαχρονική και συνεπή πορεία που οφείλουμε να την σεβόμαστε και να την αξιολογούμε όλοι. Μια πορεία που τον καλεί να σταθεί για ακόμα μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και να είναι και πάλι υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής. Και σε αυτό το κάλεσμα θα είμαστε για άλλη μια φορά κι ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.

Παρόντες όλοι, ενωμένοι, υπερασπίζοντας το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΤΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ που ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ και που για άλλη μια φορά με την στάση του μας αποδεικνύει ότι είναι άξιος αυτής της εμπιστοσύνης..!!!