Η “Τάξη της ελιάς” απέδρασε στο «Escape room» του ΠΑΟΔΑΠ

Τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Σχολείου, μαζί με τον Διευθυντή τους κ. Γιάννη Λογοθέτη και τις συνοδούς Δασκάλες τους, ήταν από τους πρώτους που απέδρασαν στο «Escape room» του ΠΑΟΔΑΠ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρος Παπασπύρος και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κ. Θοδωρής Μπουρλιάσκος, τους υποδέχθηκαν στο Πάρκο “Σταύρος Κώτσης” (πρώην στρατόπεδο “Σπυρούδη”). Τα παιδιά συμμετείχαν, κατά ομάδες, στο “Escape Room” που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Αγίας Παρασκευής με μεγάλη επιτυχία.

Το σενάριο ήταν να καταφέρουν τα παιδιά να απελευθερωθούν από το δωμάτιο που “είχαν φυλακισθεί” και να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο έγκαιρα, για να σωθεί η πόλη από μια μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή.

Ο ΠΑΟΔΑΠ, προσέφερε στα παιδιά ένα μικρό κέρασμα και ένα συμβολικό δώρο: Μια ελιά, το κατ’ εξοχήν ελληνικό δένδρο, για να το φυτέψουν και μεγαλώσουν στον χώρο του σχολείου τους, σαν δείγμα αγάπης για το περιβάλλον και την πόλη.

Η δράση συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή σας και για κράτηση θέσεων ΔΩΡΕΑΝ στο «Escape room» ΕΔΩ.