Γυναικείο: Ανακοίνωση ΑΟ Αγίας Παρασκευής

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής (ΑΟΑΠ) :

 Ο ΑΟΑΠ με απόλυτο σεβασμό στην “Γυναίκα”, στους δημότες μας, στις Ελληνικές αθλητικές αρχές κι ακολουθώντας την προτροπή-οδηγία των FIFA και UEFA προάγει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Δημιούργησε και διατηρεί εδώ και χρόνια τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου με τις αντίστοιχες Ακαδημίες.


Προκειμένου να μην “δημιουργήσουμε” και Β’ ομάδα η οποία θα αγωνιζόταν στην Γ’ κατηγορία γυναικών και για να βοηθήσουμε προς την ίδια κατεύθυνση, της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου, γειτονικά (πρώην φιλικά) σωματεία, αλλά και τις παίκτριες  μας,(ώστε η παίκτριες μας να πάρουν παιχνίδια για την βελτίωσης τους)  αποφασίσαμε πέρσι κατόπιν αιτήματος του Α.Ο. Βριλησσίων να παραχωρήσουμε με μεταγραφή  στο σωματείο αυτό,
(το οποίο σημειωτέων βρισκόταν μπροστά στην δυσκολία  
, αφού διέθετε ελάχιστες αθλήτριες και δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Γυναικών),
τρεις(3) αθλήτριες του ΑΟΑΠ με υποσχετική και άλλες οκτώ(8) με μεταγραφή βασιζόμενοι στην δια λόγου συμφωνίας και στην υποτιθέμενη έντιμη στάση και τον λόγο των “παραγόντων” του Α.Ο.Β.
Προέδρο:  Νίκου Αποσκίτη 
Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπου Γάκη 

Η συμφωνία – υπόσχεση των “κυρίων” αυτών προέβλεπε ότι, θα φροντίσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους έτσι ώστε να επανέλθουν φέτος με μεταγραφή στον ΑΟΑΠ οι οκτώ(8) αθλήτριες του.
Προφανώς η ανικανότητά τους να “χτίσουν” (μετά από σχεδόν δύο χρόνια) την γυναικεία ομάδα τους, οδήγησε αυτούς τους “κυρίους” σε μια ντροπιαστική για τον Α.Ο.Β. (δυστυχώς κάποια Σωματεία χαρακτηρίζονται κι επιβαρύνονται από τους όποιους παράγοντες τα εκπροσωπούν) ενέργεια σε βάρος Α.Ο. της Αγίας Παρασκευής.

“Ξεκίνησαν οι αθλήτριες μας στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας μας (τους δόθηκαν μάλιστα και οι στολές) και μετά, προβάλλοντας διάφορες γελοίες δικαιολογίες (δήθεν οι παίχτριες, οι γονείς τους κλπ.),
ανανέωσαν και κατέθεσαν τα δελτία τους (παρότι ο κ. Βουλκίδης(τωρινός πρόεδρος ) υποσχέθηκε
-εδώ γελάμε- και μας διαβεβαίωσε ότι, δεν θα εκδώσει δελτία ούτε θα τους επιτρέψει να προπονηθούν στον ΑΟΒ) ! !
Χρησιμοποίησαν παράνομα και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αθλήτριες του Α.Ο.Α.Π
σε φιλικά παιχνίδια( και σε προπονήσεις υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό ) και φυσικά, οι πρώην φίλοι, ξεφτιλίστηκαν στα μάτια του φίλαθλου κόσμου, τουλάχιστον της Αγίας Παρασκευής.

Με την παρούσα καταγγέλλουμε δημόσια,
όσα σωματεία και “παράγοντες” αφερέγγυους- αναξιόπιστους, “λίγους”
ή όπως αλλιώς θέλει κάποιος να τους χαρακτηρίσει, οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες και άλλες παρόμοιες μεθόδους.
Αυτά, αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο (γυναικείο-ανδρικό) και μολύνουν τον χώρο. Ας είναι ενημερωμένο σχετικά το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και οι αρμόδιες αθλητικές αρχές
Αντίθετα με άλλους,
ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής δεν «κλέβει» διαθέτει την δύναμη, το δυναμικό και τις υποδομές για να παλέψει έτσι ώστε από την επόμενη σεζόν να βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις της Α’ κατηγορίας και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.