Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Αγίας Παρασκευής -εκλογές ΕΝΕΒΑΠ δυναμωμένη σε ψήφους και έδρες

Το πέρας των εκλογών στην ΕΝΕΒΑΠ βρίσκει την Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Αγίας Παρασκευής δυναμωμένη σε ψήφους και έδρες.

Για το ΔΣ η Αγωνιστική Συσπείρωση πήρε 26 ψήφους .

Υπερδιπλασιάζοντας τους από τις εκλογές του 2019, εκλέγοντας 4 μέλη. Για την ομοσπονδία πήρε 32 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη δύναμη εκλέγοντας δύο αντιπροσώπους στην ΟΕΒΕΑ και μάλιστα για πρώτη φορά. Η σημαντική αύξηση σε ψήφους και ποσοστά δείχνουν πως υπάρχουν οι δυνατότητες για την δημιουργία ενός αγωνιστικού πόλου στην ΕΝΕΒΑΠ που θα διεκδικεί τα δικαιώματα των μικρών μαγαζιών και θα βάζει φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση υπόσχεται ότι θα είναι και αυτή την φορά στο πλάι του μικρομαγαζάτωρα, μέσα και έξω από το ΔΣ, στον αγώνα για επιβίωση.

Η συνεχής διεκδίκηση και τελικά η επίτευξη της μείωσης των Δημοτικών Φόρων είναι παρακαταθήκη για το μέλλον των αγώνων.Μπροστά μας έχουμε ακόμα περισσότερα εμπόδια, έχουμε τις συνέπειες την πανδημίας που πολλαπλασιάζονται από τις κυβερνητικές παλινωδίες και την απαξίωση του συστήματος υγείας, έχουμε την πάλη για την επιβίωση των μαγαζιών μας διεκδικώντας αφορολόγητο 12000, μείωση φόρων και εισφορών.

Έχουμε να αντιπαλέψουμε την αντίληψη ότι όλα τα μαγαζιά είναι το ίδιο που ξεχνάει ότι οι μεγάλοι παίρνουν την μερίδα του λέοντος και οι μικροί προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν από ότι πέσει από το πιάτο.

Η ενδυνάμωση του αγώνα και της ΕΝΕΒΑΠ είναι μονόδρομος. Σε αυτές τις εκλογές έγινε ένα μικρό βήμακαταγράφοντας αύξηση στην συμμετοχή κατά 14 ψήφους.

Η συμμετοχή όλων και περισσότερων ΕΒΕ είναι αναγκαίος όρος για να μπορέσει η ένωση να γίνει πιο μαχητική και πιο διεκδικητική. Ασχέτως των συσχετισμών που διαμορφώθηκαν στις εκλογές η μαζικοποίηση του συλλόγου και των γενικών συνελεύσεων μπορούν να δώσουν αγωνιστική διεκδικητική κατεύθυνση και να σταθεί η ΕΝΕΒΑΠ αντάξια των αναγκών μας.Συνάδελφε ΕΒΕ σε καλούμε να δώσουμε συνέχεια στην μάχη για να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοιχτά, για να έχουμε ελπίδα για τον μέλλον, για να έχουμε μία ένωση συμπαραστάτη στους αγώνες και στα προβλήματά μας και όχι χειροκροτητή της μίας ή της άλλης κυβέρνησης