Με μεγάλη προσέλευση διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή

Γιορτή της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Πανελλαδικά συμμετάσχουν 135.000 εγγεγραμμένα μέλη!

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και οι Νεοδημοκράτες της Αγίας Παρασκευής, γι’ αυτό παρατηρείται μεγάλη προσέλευση στο εκλογικό κέντρο από τη στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες. Τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Παρασκευής (όπως και όλα τα υπόλοιπα) καλούνται να βάλουν σταυρό για την Τοπική Οργάνωση, την Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών και για τους Συνέδρους στο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Παρασκευής είναι η μεγαλύτερη με αριθμό μελών στο Βόρειο Τομέα που φτάνει τα 2300.

Λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων κάλπες στήθηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ. στο Δημαρχείο και στο νέο χώρο που προορίζεται να μεταστεγαστεί το ΚΕΠ στο απέναντι εμπορικό κέντρο.

Στην επίσκεψη του στους χώρους αυτούς το aparaskeviimages.gr συνάντησε αρκετούς τοπικούς πολιτικούς παράγοντες μέλη της Νέας Δημοκρατίας, πρώην και εν ενεργεία.

Η διαδικασία έχει ήδη αποκτήσει έντονο ενδιαφέρον, αφού υπήρξε μια δυνατή προεκλογική εκστρατεία από τους δύο υποψηφίους προέδρους και το αποτέλεσμα δύσκολα μπορεί να είναι προβλέψιμο. Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή για όποια νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη των εκλογικών διαδικασιών.