Μεγάλη επιτυχία του Αντ/ρχου Τίμου Κωστόπουλου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που έλαβαν χώρα την Κυριακή θα μπορούσαν να εκληφθούν ως ένα μέτρο αξιολόγησης των μελών της. Ήταν μια ευκαιρία να αναμετρηθούν και να προσεγγίσουν την αναγνωρισιμότητα και την απήχηση που έχουν.

Σύμφωνα με αυτό ο Αντιδήμαρχος Τίμος Κωστόπουλος αποδεικνύεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Το ότι κατέλαβε την 4η θέση σε όλο το Βόρειο Τομέα μεταξύ 203 υποψηφίων συνέδρων της Β1 ΔΕΕΠ, είναι μια σπουδαία επιτυχία. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα συγκέντρωσε 1510 ψήφους και λαμβάνει το δικαίωμα να συμμετάσχει ως σύνεδρος στα δύο επόμενα τακτικά συνέδρια της Ν.Δ..  

Ακόμη πιο σημαντική γίνεται η κατάκτηση αυτή αν αναλογιστούμε τι εστί Βόρειος Τομέας για την Νέα Δημοκρατία. Περιλαμβάνει 14 δήμους και πρόκειται για ένα προπύργιο του κόμματος με τη συμμετοχή ιστορικών μελών, που εκτείνεται σε μεγάλη έκταση και πληθυσμό.

Ο κ. Κωστόπουλος υπήρξε πάντα ένας θερμός υποστηρικτής του κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη (σύμφωνα πάντα με τις δημόσιες ανακοινώσεις του), φροντίζοντας με ανιδιοτελείς αγώνες για την ενότητα, την ανάπτυξη και την πρόοδο. Μια τακτική που ακολουθεί και ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο ίδιος μετά την εκλογή του ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και υποσχέθηκε ότι δεν θα διαψεύσει αυτή την επιλογή τους. Επίσης ζήτησε όλοι μαζί να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος, όπως γράφει ο κ. Κωστόπουλος, «αποτελεί τον ΕΓΓΥΗΤΗ της Ελλάδας που πραγματικά μας ΑΞΙΖΕΙ!».