Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων – Γενική συνέλευση & εκλογές στις 7/11

Αγαπητά μας μέλη και συνδημότες

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας, λόγω της πολύμηνης αποχής μας από τις συλλογικές διαδικασίες, λόγω του COVID 19.

Τα περιοριστικά, προστατευτικά μέτρα που επιβλήθηκαν, δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε τις γενικές μας Συνελεύσεις και τις πολιτιστικές μας δράσεις, όπως πανηγύρια, εκδρομές, θεάματα, πεζοπορίες, που μας φέρνουν πιο κοντά.

Παρόλα ταύτα όμως, όλο αυτό το διάστημα, δεν μείναμε άπραγοι και αδρανείς.

Δεν αδιαφορήσαμε για τα προβλήματα της συνοικίας μας.

Ενεργοποιώντας τις δυνάμεις μας, συμμετείχαμε, διαμαρτυρηθήκαμε και διεκδικήσαμε για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ή χρονίζουν στην περιοχή μας.

Σας παραθέτουμε, απαριθμώντας κάποια από αυτά.

Αποτρέψαμε την μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου των απορριμματοφόρων του Δήμου, στο οικόπεδο επί της οδού Παναγούλη που θα έφερνε μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση στην γύρω περιοχή

Πήραμε μέρος στο Δημόσιο διάλογο για την διαμόρφωση του Αθλητικού κέντρου στα Πευκάκια με προτάσεις για τον σχεδιασμό του .

Παραβρεθήκαμε και στην δεύτερη παρουσίαση της νέας μελέτης που έγινε τον Σεπτέμβριο στο ΕΠΑΛ. Πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις το 2020 & 2021, μετά από αίτημά μας, με το Δήμαρχο κ. Ζορμπά

και τους καθ’ ύλην αρμόδιους Αντιδημάρχους, για τα θέματα που πάντα διεκδικούσαμε. Αναφέρουμε κάποια από αυτά, της τελευταίας μας συνάντησης, στις 17 Ιούνιου του 2021. α) Συντήρηση, επισκευή και δενδροφύτευση της βιοκλιματικής Β) Αντιμετώπιση της δυσοσμίας των φρεατίων της ΕΥΔΑΠ

Γ) Λειτουργία και επέκταση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Κοντοπεύκου Δ) Ελεύθεροι χώροι, δεσμευμένα οικόπεδα και πλατείες Ε) Καθαριότητα της περιοχής, που σημαίνει πολιτισμός

Τις απαντήσεις που πήραμε, θα συζητήσουμε σε λίγες μέρες, στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου, μαζί με την διεξαγωγή των Εκλογών, για ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου.

  • συμμετοχή σας στην διαδικασίατην οποία σας ζητάμε, θα προσδώσει την απαραίτητη μαζικότητα στον Σύλλογό μας. Σε έναν σύλλογο που επί 22 χρόνια ανελλιπώς είναι ενεργός, προσπαθώντας για την βελτίωση και την αναβάθμιση της περιβαλλοντικής-πολιτιστικής διαβίωσης όλων μας.
  • εγγραφή σας ως μέλη, θα εμπλουτίσει με νέες ιδέες και θα δώσει άλλη δυναμική στις διεκδικήσεις μας, που θα μπορέσουν να γίνουν πιο αποτελεσματικές.

Το ενδιαφέρον σας για υποψηφιότητα στο νέο ΔΣ, θα φέρει την απαραίτητη ανανέωση.

Οι γειτονιές μας έχουν υποβαθμιστεί, από την ελλιπή καθαριότητα, από τις λακκούβες στα οδοστρώματα των πολυσύχναστων δρόμων, τα δύσβατα πεζοδρόμια, από τα ξερά δέντρα, τα ανύπαρκτα ποτίσματα στα παρτέρια, τα κατεστραμμένα παγκάκια στις πλατείες και πολλά άλλα που δεν μας αξίζουν.

Μόνο με την μαζικοποίηση του Συλλόγου, με την πλαισίωσή του από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε μορφές αλληλεγγύης, απαραίτητες περισσότερο σήμερα από άλλες εποχές και θα επεκτείνουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες που είναι μέσα στους στόχους μας.

Θέλουμε να ελπίζουμε στην συμμετοχή σας στις διαδικασίες του Συλλόγου!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρόεδρος ………………………………………………………………. Η Γραμματέας

Κουτσογιάννη Βούλα (τηλ. 6936007035) ……………………….. Ζιώγα Αλέκα (τηλ. 6978071190)