Συνάντηση με το “Φυσάει Κόντρα” είχε ο σύλλογος Πευκακίων η «Αναγέννησις»

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Πευκάκια Αγ.Παρασκευής” Η Αναγέννησις”, πραγματοποίησε τη τελευταία του συνάντηση σε μία σειρά επαφών του με τις Πολιτικές παρατάξεις που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Η παράταξη ” ΦΥΣΆΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” με τον εκπρόσωπο της και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντωνίου και το μέλος της κ. Καρατζά,, βρέθηκαν μαζί μας για μία συζήτηση που επίκεντρο της ήταν το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων το master plan που πρόσφατα παρουσίασε ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς καθώς και ευρύτερα θέματα της συνοικίας μας. Ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά με τη συγκεκριμένη παράταξη και πέρα από τη γνωριμία, ήταν πολύ ενδιαφέροντα τα όσα συζητήθηκαν.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Λαμπρινάκης και ο Αν. Γραμματέας κ. Γιώτας. Ενημερώθηκαν για τις θέσεις του Συλλόγου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, μιλήσαμε για τη χωροταξία του χώρου και συμφωνήσαμε πως πέρα από την ανάγκη αθλητικών εγκαταστάσεων, ήπιας μορφής για τη νεολαία και γενικά τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, θα πρέπει να δούμε και περιβαλλοντολογικά τον χώρο ο οποίος αποτελεί και τον τελευταία μεγάλο πνεύμονα πρασίνου στα Πευκάκια κάτι που ο Σύλλογος Πευκάκια Αγ. Παρασκευής” Η Αναγέννησις” έχει επισημάνει και τονίσει διαρκώς και παντού.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ο Σύλλογος θα συναντηθεί για το θέμα του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων στο Δημαρχείο με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάρκουλα, και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κύρκο κλείνοντας τον κύκλο επαφών του.