Γενική Συνέλευση για τον Σύλλογο Επτανησίων Αγίας Παρασκευής «ΤΑ ΙΟΝΙΑ» & εκλογές στις 14/11

Αγαπητά Μέλη

Μετά από δύο δύσκολες χρονιές λόγω της πανδημίας του COVID-19 και με αφορμή τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, θα ξαναβρεθούμε και πάλι από κοντά τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικό του Συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής «ΤΑ ΙΟΝΙΑ», καλούνται τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 11 στo Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων, στην οδό Πίνδου αρ. 27 (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου),

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής

2. Υποβολή έκθεσης πεπραγμένων των ετών 2019-2010 και λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Ανάγνωση και έγκριση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Οικονομική Διαχείριση 2019-2020

4. Έγκριση Απολογισμού Οικονομικής Διαχείρισης 2019-2020

5. Προτάσεις – Ερωτήσεις

6. Αρχαιρεσίες.

Είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο η συμμετοχή όλων μας στις αρχαιρεσίες και τη Γενική Συνέλευση που θα προηγηθεί, όσο και η έμπρακτη στήριξη του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή όλων μας στη λειτουργία του και τις επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις.

Όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό, πολλές πρωτοβουλίες, ιδέες και δράσεις έμειναν χωρίς υλοποίηση το προηγούμενο διάστημα λόγω της πανδημίας και ο επανασχεδιασμός και η υλοποίησή τους θα πρέπει να γίνουν πλέον με προσαρμογή στα νέα υγειονομικά δεδομένα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σύλλογός μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχιση της πολιτιστικής του δράσης και της προώθησης της Επτανησιακής κουλτούρας και πολιτισμού, γνωρίζοντας ότι η δύναμή μας για να συνεχίζουμε είναι τα μέλη και οι φίλοι μας που είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειές μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος …………………………………………………………. Η Γεν. Γραμματέας

Αικατερίνη Κοψιδα …………………………………………………… Μαρία Χαϊκάλη