Ενημέρωση για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ζητά από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής η ΕΝΕΒΑΠ

Ενημέρωση από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Β. Ζορμπά, αναφορικά με τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ζητά η ΕΝΕΒΑΠ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, κ. Μάκη Τάρλα:

«Σε σημερινή (25/11) μου επικοινωνία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ζήτησα ενημέρωση για τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, κάτι το οποίο μου υποσχέθηκαν ότι θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Επίσης, ζήτησα σε περίπτωση τοποθέτησης χριστουγεννιάτικων περιπτέρων στην κεντρική πλατεία να δοθεί προτεραιότητα σε επαγγελματίες της πόλης, όπως και να μην καταβάλουν μίσθωμα χώρου ως επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής.

Στις προτάσεις που έχουμε καταθέσει στον δήμαρχο, Β. Ζορμπά, μεταξύ άλλων έχουμε ζητήσει και τοποθέτηση δένδρου και σε άλλες πλατείες, όπως για παράδειγμα στην πλατεία του Αγ. Ιωάννη και ζήτησα αν είναι εφικτό να τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικο σπιτάκι και εκεί. Αναμένουμε καλύτερη ενημέρωση για τον προγραμματισμό.

Όποιος επαγγελματίας της πόλης ενδιαφέρεται για χριστουγεννιάτικο περίπτερο στην πλατεία να εκδηλώσει ενδιαφέρον στον Δήμο ώστε να γίνει ο προγραμματισμός».