Σύλλογος Κοντοπεύκου – Η προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου δεν επικράτησε χθές στο Δ.Σ για το “Μπαλόνι”

Μετά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον Σύλλογό μας για να ενημερωθούμε, να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε άλλους Συλλόγους,  καταφέραμε να επικρατήσει η λογική και να ακυρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίασή του, την  κατασκευή του μπαλονιού στο 3ο Λύκειο.

 Η προσβλητική συμπεριφορά προς τον Σύλλογό μας, του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών –  που ήταν και εισηγητής – οφειλόταν στην ενόχλησή τους από την δραστηριότητά μας κατά της πρότασής τους. Λυπούμαστε που τους στεναχωρήσαμε, όμως τώρα ξέρουν πως ο Σύλλογός μας συνεχίζει να μην είναι δεδομένος ή θεατής σε ότι αποφασίζουν για την περιοχή μας.

Το Κοντόπευκο, ο Παράδεισος και τα Πευκάκια έχουν πολλά προβλήματα και η πράξη έδειξε πως αν δεν κινητοποιηθούμε εμείς που κατοικούμε σε αυτό τον τόπο για την λύση τους, όχι μόνο θα χρονίζουν αλλά και θα πληθαίνουν.

Κανείς δεν πρέπει να νιώθει ηττημένος. Ακόμα και αυτοί που αιφνιδιαστικά πήγαν να περάσουν το έργο αυτό, θα πρέπει να κατάλαβαν μετά την ακύρωσή του, πως ήταν πράγματι μια λανθασμένη απόφαση. Όλοι κερδίσαμε διατηρώντας ελεύθερο ένα πολύτιμο χώρο που είναι τα γηπεδάκια του 3ου Λυκείου για τους κατοίκους και τους μαθητές.

Οι αθλητικές ομάδες που τόσο έχουν ανάγκη τα γήπεδα είναι σύμμαχοί μας και όχι αντίπαλοι. Τα παιδιά μας έχουν στις ακαδημίες τους και τα προβλήματά τους είναι και δικά μας προβλήματα. Είμαστε βέβαιοι πως όλη αυτή η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι που θα καλύπτουν και τις δικές τους ανάγκες.

Για το ΔΣ

Ανδρέας Αβραμίδης

Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου

Κοντόπευκου,  Παράδεισου και  Πευκακίων