Γ.Σ.Α.Π.-Αναζητείται …χώρος για προπονητήριο! -Αγωνιστικά νέα

Με πλήρη αποτυχία έληξε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της  Τετάρτης 08/12/21 που είχε σαν θέμα την πρόταση του Δημάρχου για δημιουργία προπονητήριου τύπου «φούσκας» στον … αύλειο χώρο του 3ου Λύκειου! Με μη επαρκώς αιτιολογημένη πρόταση, με αντίθετες όλες τις δημοτικές παρατάξεις( άλλοι επί της διαδικασίας και άλλοι επί της ουσίας), με απόντες τους φορείς της σχολικής κοινότητας(δεν είχαν προσκληθεί;) και  μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα η πρόταση απορρίφθηκε . Η θέση του ΓΣΑΠ, που την εξέφρασε στην συνεδρίαση ο γεν. γραμματέας Γιώργος Καράμπελας, παραμένει σταθερή στο ψήφισμα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της 31.10.21: ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΟΛΗ( Αθλητικό πάρκο Στ. Κώτσης και Πευκάκια) και οι οποίοι μένουν εγκληματικά αναξιοποίητοι για δεκαετίες!

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ –  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Ένα αγωνιστικό τριήμερο που  τα τέσσερα από τα  πέντε τμήματά μας επέστρεψαν στις νίκες, ενώ και το πέμπτο – τα Μίνι μας – είχε πολύ καλή απόδοση και τελικά έχασε στις λεπτομέρειες.

Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ – ΓΣΑΠ: 43-75( 9-28, 10-17, 12-20, 12-10)
Διαιτητές: Φάκαρος- Ασλανίδης(ανέχθηκαν το σκληρό παιχνίδι)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας στην έδρα της ουραγού  ομάδας του Ιπποκράτη, στο νησί της ΚΩ. Από την αρχή επιβάλαμε τον ρυθμό μας και ελέγξαμε πλήρως τον αγώνα. Έπαιξαν ικανό χρόνο όλες οι αθλήτριές μας με καλή απόδοση και σκόραραν όλες. Μας μένουν δύο αγώνες για την λήξη του Α γύρου του πρωταθλήματος της Α2 (2ος όμιλος) και βαθμολογικά βρισκόμαστε ισόβαθμοι με Μελίσσια και Αμύντα στην 2η θέση μετά τον Πρωτέα Βούλας. Την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε στο Κοντόπευκο τον ΕΦΑΟΖ στις 17.00 με στόχο την νίκη με καλή εμφάνιση  για να αποχαιρετίσουμε το 2021 με αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας μας.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Αργυρίου): Γκοτζάι 7(1), Σταυριανάκη 2, Κοντού, Πατμίου 3(1), Μιλίκοβιτς, Κιαπόκα, Καλυμιοναρή 12, Σβύνου, Χρυσάκη 16, Γιαλλούση, Ψαρού, Κουντουριώτη 3(1).
ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη 3, Στούπα 17(3), Χατήρα 6, Τσιαδή 10(1), Ακρίβου 18, Ευαγγελάτου 2, Σακουλάκη 3(1), Καράμπελα 7, Γρίσπου 9(2).

Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ – ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ : 48 – 35 (13-6,8-4,12-10,15-15)

Στον τελευταίο τους αγώνα για το 2021 οι νεανίδες μας ξεπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο του Ιωνικού, αφήνοντας πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου μας έδωσε σημαντικό προβάδισμα και  την  ευχέρεια στον προπονητή μας  να  δώσει  αρκετό χρόνο  συμμετοχής και στις μικρότερες αθλήτριές μας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό και καθώς μετά μεσολαβεί η εορταστική περίοδος το ραντεβού μας θα γίνει με τον καινούργιο χρόνο, την Δευτέρα 10/1/2022 στις 21:45 όπου θα υποδεχθούμε την ομάδα του Κρόνου Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας, Τσίκος): Πενέλη 14 (3),Χατήρα 5,Κέντρου,Κυρκοπούλου 5,Μήτση,

Δασκαλάκη 4,Χριστοπούλου 4,Μητροπούλου 4,Κανιστρά,Κακοσούρη 12 (1),

Αλεξάνδρου, Κεΐσογλου .

Γ. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

AMΥNTAΣ – ΓΣΑΠ: 19-60 (10 -13, 2-11, 2-25, 5-11)

Ο αγώνας ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε ο προηγούμενος , με δύο τρίποντα σερί, και 6-0 στο 3ο λεπτό. Θα βλέπαμε σε επανάληψη το «θαύμα» της προηγούμενης αγωνιστικής? Όχι , διότι τα θαύματα κρατάνε τρεις ημέρες και από αυτό του Αθηναϊκού είχε περάσει ήδη μια εβδομάδα! Με καλές άμυνες και όλο και μεγαλύτερη ευστοχία, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε από το πρώτο 10λεπτό, οπότε και έκλεισε στο +3. Το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά, με την άμυνά μας να αποδεικνύεται πολύ δύσκολη για τις αντιπάλους μας, αφού στα τρία δεκάλεπτα δεχτήκαμε μόνον 9 πόντους ενώ σκοράραμε 47. Παρεμπιπτόντως, για διάφορους λόγους, στο γήπεδο κατεβάσαμε μόνον 8 παίχτριες, οι οποίες όμως παίξανε και για αυτές που έλειπαν. Μπράβο κορίτσια! Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με το δεξί και περιμένουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ το επόμενο Σάββατο στην έδρα μας, να βγάλουμε την υποχρέωση…

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Πολυμένου,  Κοντογιωργάκη, Κείσογλου,  Σινιώρη,  Αλεξάνδρου

Δ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Κορασίδων  της ΕΣΚΑ ο Σύλλογός μας συμμετέχει με την ομάδα των παγκορασίδων του με βασικό στόχο την βελτίωση των αθλητριών και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών μετά και την περίοδο δύο ετών απραξίας.

ΓΣΑΠ-ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 46-38

Tο Σάββατο 11/12  διεξήχθη ο εντός  έδρας αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ . Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ για όλη την διάρκεια του αγώνα. Σημαντικό σημείο για την έκβαση του αγώνα ήταν η ευστοχία στις βολές σε κρίσιμα σημεία.  Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε με σκληρή άμυνα να μπει στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα οι αθλήτριες μας να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στα κορίτσια μας. Το επόμενο Σάββατο παίζουμε τον  εκτός έδρας αγώνα με την Φιλοθέη, που είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, καιρού επιτρέποντος, λόγω του ότι το γήπεδο είναι ανοικτό.

 ΓΣΑΠ(Βασίλης Μπούντας): Συρίγου, Τούτση, Μητροπέτρου, Βερτοπούλου,, Μωραϊτη, Νίκου, Ιωάννου, Μπουρμά, Αθανασοπούλου, Κεχρή, Οικονόμου, και Τοτού.

Ε. ΤΑ ΜΙΝΙ

ΓΣΑΠ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 38-44 (4-15, 10-4, 13-1, 7-16, 4-8)

Την Κυριακή 12/12, τα κορίτσια μας, του τμήματος ΜΙΝΙ, αντιμετώπισαν στην έδρα μας την αντίστοιχη ομάδα του Αγ. Νικολάου Παλλήνης, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας έχασε , τα κορίτσια μας έπαιξαν πολύ καλά και έχασαν από μία καλή ομάδα του ομίλου, στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο 8 λεπτο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 11 πόντους διαφορά, αλλά στις επόμενες δύο περιόδους, παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ, τα κορίτσια μας κάλυψαν τη διαφορά και μάλιστα προηγήθηκαν με 7 πόντους. Δυστυχώς, στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλο αγώνα, παρά την καλή προσπάθεια, η οποία προφανώς  συνεχίζεται. Η καλή δουλειά στις προπονήσεις αρχίζει να αποδίδει και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι «μπασκετικά» η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τις αντιπάλους αυτή τη φορά, αλλά μικρές ατυχίες μας στέρησαν τη νίκη. Την Κυριακή 19/12, αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Ραφήνας, εκτός έδρας, αλλά πιθανότατα ο αγώνας δε θα γίνει λόγω αποχώρησης της Ραφήνας από το τουρνουά. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Γ.Σ.Α.Π (Ναζίρη): Πάγια, Πολυμένου, Κασκαβέλη, Καραπατή, Ανδρεούλη, Σεφερλή, Γρηγοριάδη, Μαρτάκη, Ζαγλανίκη, Πολυχρονοπούλου, Γεωργίου, Κυρκοπούλου.