Η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Παρασκευής δίπλα στα παιδιά του Ιδρύματος “Εστία κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία”

Φέτος τα Χριστούγεννα η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Παρασκευής , χαρίζει χαμόγελα προσφέροντας σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, είδη που χρειάζονται ώστε να νιώσουν ακόμη περισσότερο τη χαρά και το κλίμα των γιορτών.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Δημήτριος Σ. Αλεφαντής, το ΔΣ και τα μέλη, με τη συνεργασία των γνωστών εταιριών ΙΚΕΑ και ΙNTERSPORT του ομίλου FOURLIS, προσέφεραν σε όλα τα παιδιά του Ιδρύματος κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα και ρουχισμό. 

Επισημαίνεται ότι η “ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ” που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κορίτσια ηλικίας από 8 ετών. Το Ίδρυμα παρέχει στέγη, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ηθική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και συναισθηματική υποστήριξη με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, επιδιώκοντας να προστατεύσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προετοιμάζοντάς τα για το αύριο.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Παρασκευής, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας και ενισχύοντας έμπρακτα το έργο των κοινωνικών φορέων.»

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Αλεφαντής 

τα μέλη του Δ.Σ ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής