Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής: Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ 2021 η ανδρική μας ομάδα!

Η ομάδα μας κατέκτησε το LIFE Κύπελλο της ΕΣΠΑΑΑ, νικώντας με 3-0 (25-15, 25-15, 25-20) την ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου σε έναν υπέροχο αγώνα, μια γιορτή για το άθλημα.  MVP του τελικού ο κεντρικό μας Γιώργο Μανίκας

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές μας Αθανασιάδη Αλέξη, Δεστούνη Θοδωρή, Δραβόπουλο Γιάννη, Καρύδα Γιάννη, Κεράνη Χρήστο, Κογκαλίδη Κώστα, Μανίκα Γιώργο, Παπαδάκο Αίαντα, Παπασπύρο Παύλο, Τζανουδάκη Κώστα, Τραντά Νίκο, Τραντά Χάρη, Τσιγαρίδα Χρήστο, Φάκα Δημήτρη, τον προπονητή μας Χρήστο Κατσιγιάννη, τον γυμναστή μας Άρη Καραθανάση και την έφορο Κωνσταντίνα Φουρνάρη για την χαρά που μας έδωσαν.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας, την ΕΣΠΑΑΑ, την LIFE, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και τον χορηγό μας τα Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ για την υποστήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τους πάνω από 170 αθλητές μας για την εμπιστοσύνη τους προς το σωματείο μας.

Η πρώτος στόχος επετεύχθη.  Συνεχίζουμε δυνατά στο Πρωτάθλημα, ευελπιστούμε σε μια εξαιρετική πορεία και ευχόμαστε στην ανδρική μας ομάδα καλή επιτυχία!

Δ.Σ. ΑΕΑΠ