Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Αγίας Παρασκευής -Γιάννης Κούτρος

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Κούτρο.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι 30 χρονών, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανναξιακός και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους της νησιώτικης ομάδας στην προσπάθεια που έκανε στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Μεταξύ άλλων ο άσος από την Καισαριανή έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Δόξα Βύρωνος, Ατλαντίδα, Αστέρα Βάρης, Πανναξιακό και ΑΟ Γλυφάδας.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Κούτρο στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την μεταγραφή του στην “Σαντα” υπογράμμισε: Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Μάριο Τζώρτζη, το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο και τον προπονητή, Σήφη Βενάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου. Από την πρώτη στιγμη, οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής με έκαναν να αισθανθώ ότι είμαι σημαντικός για την ομάδα και δεν βρήκα το λόγο να μην απαντήσω θετικά. Θα δώσω από την πλευρά μου τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της.”