ΕΚΤΑΚΤΟ – Έφυγε από τη ζωή ο τέως Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης

Aπεβίωσε σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 67 ετών ο τέως Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Γεροσκήπου για 9 1/2 χρόνια. Ο εκλιπών είχε υποβάλει την παραίτηση του στις 26 Νοεμβρίου του 2021 λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και έκτοτε χρέη δημαρχεύοντος εκτελεί ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηβασίλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου θα συνέλθει εκτάκτως εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να λάβει αποφάσεις που θα ανακοινωθούν αργότερα για τον θάνατο του Μιχάλη Παυλίδη.

Ο Μιχάλης Παυλίδης γεννήθηκε στη Γεροσκήπου στις 28 Ιανουαρίου 1955. Φοίτησε στη σχολή Δοξιάδη στην Αθήνα στο τμήμα Εργοδηγών Δομικών Έργων. Ακολούθως, φοίτησε στο Princeton College στην Αγγλία.Ήταν επιχειρηματίας, μέτοχος και τεχνικός διευθυντής σε εταιρεία ανάπτυξης γης και κατασκευής κτηρίων. Διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Γεροσκήπου. Στις Δημοτικές εκλογές του 2011 εξελέγη Δήμαρχος Γεροσκήπου και επανεξελέγη στις Δημοτικές εκλογές του 2016.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηβασίλη η προσφορά του Μιχάλη Παυλίδη στον Δήμο Γεροσκήπου ήταν μεγάλη, τόσο από τη θέση του Δημάρχου Γεροσκήπου για δέκα περίπου χρόνια, όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για 7,5 χρόνια, συμβάλλοντας με τη δράση του στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Γεροσκήπου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου είναι μία από τις αδελφοποιημένες πόλεις της Αγίας Παρασκευής και ίσως αυτή που έχει τους πιο ισχυρούς δεσμούς. Ο αξιότιμος κ. Παυλίδης ήταν από τους πλέον αγαπητούς στο δήμο μας. Είχε επισκεφθεί πολλάκις την πόλη και στάθηκε πάντα αρωγός στις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε η Αγία Παρασκευή και ιδίως την εποχή της οικονομικής κρίσης. Είχαμε την τιμή να γνωριστούμε μαζί του και να συνομιλήσουμε για τα κοινά σημεία των δύο πόλεων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.