“Images” – Μια δεκαετία αληθινής και αποκαλυπτικής ενημέρωσης

10 χρόνια

Μαχητικά – Ανεξάρτητα –  Αποκαλυπτικά

Σαν σήμερα 15 Ιανουαρίου πριν 10 χρόνια «γεννιέται» ως ιστοσελίδα (προϋπήρχε ως blog από το 2008) το aparaskevi-images.gr, που όλοι γνωρίζετε ως «images».

Για όσους λατρεύουν τους αριθμούς όλα αυτά τα χρόνια δημοσιεύτηκαν πάνω από  20.000 άρθρα μέσα σε περίπου 3.650 ημέρες. Με 151,245 hits και πάνω από 5.000 Unique visitors μόλις τις 15 πρώτες μέρες του 2022.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, που γεννήθηκε σαν σήμερα 15 Ιανουαρίου 1906, είπε «στη ζωή σου να είσαι τρελός και στη δουλειά σου σοβαρός». Το δεύτερο μέρος της συμβουλής του τηρήσαμε έως τώρα και έτσι μια δεκαετία ολόκληρη σας ενημερώνουμε με ταχύτητα, εγκυρότητα, αντικειμενικότητα και σεβασμό στον αναγνώστη. Είχαμε όμως και μια δόση τρέλας όταν βρισκόμασταν στην πρώτη γραμμή, σε δύσκολα-επικίνδυνα γεγονότα, με στόχο την άμεση ενημέρωσή σας. Εργαζόμαστε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να αναδείξουμε ένα ισχυρό τοπικό ειδησεογραφικό brand. Καταφέραμε το “aparaskevi-images.gr” να είναι αναγνωρίσιμο πολύ έξω από τα όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και να αποτελεί πηγή αποκλειστικών πληροφοριών για πανελλαδικές εφημερίδες και μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

10 χρόνια ακολουθήσαμε με ρεπορτάζ τους δημάρχους και τις δημοτικές Αρχές, δημοσιεύσαμε, αναλύσαμε και κρίναμε το έργο τους.

Ήμασταν εκεί, και στην πάνω και στην κάτω πλατεία και σας μεταφέραμε την ενημέρωση μέσα από την καρδιά των γεγονότων.

Μαζί ζήσαμε την οικονομική κρίση και μαζί μπήκαμε στο τούνελ της πανδημίας του SARS-CoV-2.

Το ίντερνετ έχει αλλάξει το ξέρουμε όλοι μας. Έπαψε να είναι μόνο το απλό μέσο διασκέδασης και χαλάρωσης στον ελεύθερο χρόνο και απέκτησε ουσία στην ζωή μας με νόμους και κανόνες. Το «images» έγινε ένα από τα έγκριτα και αξιόπιστα μέλη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (e-media, ΑΜ=14015).

Μια δεκαετία αποφύγαμε τις κινήσεις εντυπωσιασμού, γίναμε σκληροί μαχητές της παραπληροφόρησης και των Fake news και παραμείναμε εργάτες της αληθινής ενημέρωσης.

Να ευχαριστήσουμε

  • τους συνεργάτες μας, έμπειρους και νέους (συντάκτες, αρθρογράφους, προγραμματιστές, τεχνικούς) που δίνουν τη μάχη σε καθημερινή βάση.
  • τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που μας εμπιστεύονται για την προβολή τους και στηρίζουν την ύπαρξή μας.
  • εσάς τους χιλιάδες αναγνώστες μας που μας αγκαλιάσατε, μας δίνετε δύναμη και βάζετε τη «γραμμή» που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Θα συνεχίσουμε

  • σε μία εποχή που η ανθρωπότητα ζει συγκλονιστικές στιγμές, τις μέρες που ο κορονοϊός δοκιμάζει τις αντοχές μας, σταθερά και αποφασιστικά να αφήνουμε έντονα το στίγμα μας στον δρόμο προς την κορυφή της ενημέρωσης.
  • πιο ώριμοι και πιο σοφοί.
  • Μαχητικά – Ανεξάρτητα –  Αποκαλυπτικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Χρόνια Πολλά images!