Παναγιώτης Αντωνίου για την κακοκαιρία στο Δ.Σ.: «Μετράμε βήματα πίσω, δυστυχώς» (VD)

Την ανάγκη εξοπλισμού του δήμου για την αντιμετώπιση έκτακτων και επικίνδυνων καταστάσεων επισήμανε ο επικεφαλής του «Φυσάει κόντρα», Παναγιώτης Αντωνίου, στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 28/1/2022. Θέμα του συμβουλίου ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο Δήμο από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε στα χαμηλά κονδύλια που εντάχθηκαν στους προϋπολογισμούς των προηγούμενων ετών καθώς και στην αύξηση αυτών στον περσυνό προϋπολογισμό ελέω «Μήδειας».

Κατέληξε πως μετά από όσα ακούστηκαν στο Δ.Σ. ο δήμος δίνει την εικόνα ότι «λειτουργεί σαν μια παρέα», ότι σημασία δεν έχει ποιανού το μηχάνημα άνοιξε ποιον δρόμο, αλλά πως ανταποκρίθηκε ο Δήμος ως θεσμικό όργανο.

Μίλησε για υποχρηματοδότηση των δήμων, επισήμανε την ανάγκη να δοθούν χρήματα για την αγορά μηχανημάτων για την Πολιτική Προστασία, να προστατέψουμε τον Υμηττό για «να μην είμαστε εμείς μια επόμενη Εύβοια», όπως είπε. Αναφέρθηκε και στο θέμα της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία εν μέσω διακοπής ρεύματος, για την δυνατότητα ή μη πρόσβασης στις θερμαινόμενες αίθουσες.

«Μετράμε βήματα πίσω, δυστυχώς», κατά τον κ. Αντωνίου.

Παρακολουθείστε το απόσπασμα με την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Αντωνίου στο Δ.Σ..