Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αγίας Παρασκευής στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΠΑΙΣΔΑΠ της πόλης μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αγίας Παρασκευής στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας που διεκδικούν πλέον και δικαστικά την μονιμοποίηση τους. Την Πέμπτη 3/2/2022 στις 12:30 έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας και συγκέντρωση στο δημαρχείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και με στόχο την ενημέρωση των πολιτών. 

Μένουμε σταθεροί στη θέση μας για μόνιμες θέσεις εργασίας, αναβάθμιση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του δήμου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα ως βάση για την παροχή καλύτερων και δωρεάν υπηρεσιών στους πολίτες.

Καταδικάζουμε τη στάση του δημάρχου που επιμένει στη θέση του να καταθέσει ενάντια στους εργαζομένους και να τους χαρακτηρίζει «υπεράριθμους» αντίθετα μάλιστα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που στηρίζει το δίκαιο των εργαζομένων. Ο Δήμαρχος αγνοεί επιδεικτικά την πραγματικότητα αφού καθημερινά καταγράφονται φαινόμενα με τμήματα να λειτουργούν για ώρες υπό την επίβλεψη μίας μόνο δασκάλας, πράγμα απαράδεκτο για την ασφάλεια και την φροντίδα των παιδιών μας. 

Ο κύριος Ζορμπάς δέσμιος των ιδεολογικών και κομματικών του αγκυλώσεων, αδιαφορεί για τις ανάγκες των πολιτών και δημοτών της πόλης μας και φαίνεται να ακολουθεί τη στρατηγική μεθόδευση της κυβέρνησης για απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και συνολικά του δημόσιου τομέα χαρίζοντας τα πάντα σε ιδιώτες φίλους τους σε βάρος των πολιτών, συμπιέζοντας όλο και περισσότερο το οικογενειακό εισόδημα και συμβάλλοντας καθοριστικά στην αύξηση του κόστους ζωής.

Αν ο δήμαρχος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών του και τις απαιτήσεις των καιρών θα πρέπει να παραιτηθεί όπως και ο πρωθυπουργός του.