Σύλλογος “Πευκακίων” καλεί τα μέλη σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 13/3

aparaskevi-images.gr

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πευκακίων «Η Αναγέννηση», καλεί τα Μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις Κυριακές 27/2, 6/3 και η τρίτη στις 13/3.

Ως γνωστόν την πρώτη και δεύτερη Κυριακή που προβλέπει ο νόμος και το καταστατικό του Συλλόγου είναι αδύνατον και λόγω των μέτρων, να επιτευχθεί απαρτία, η Τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στις 10.30 το πρωί στο αμφιθέατρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λουκή Ακρίτα και Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας στα Πευκάκια.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Έκθεση Πεπραγμένων τριετίας 2018-2021

2. Οικονομικός Απολογισμός- Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

4. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την Εξελεγκτική Επιτροπή και το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

5. Παρουσίαση-Έγκριση ή μή τροποποίησης του πέραν της 40 ετίας καταστατικού του Συλλόγου

6. Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για τα δρώμενα στην περιοχή μας (κυκλοφοριακή μελέτη, αθλητικό κέντρο, ασφαλτοστρώσεις, διανοίξεις οδών, κλπ) Οι Εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 από 10:00έως 18:00 στο αμφιθέατρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου υπενθυμίζεται πως δικαίωμα έχουν:

Α. Συμμετοχή στις ανωτέρω Γενικές Συνελεύσεις και στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος έχουν ΜΟΝΟ τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου. Σημειώνεται ότι ταμειακώς εντάξει, θεωρούνται όσα ΝΕΑ μέλη, έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους από χρόνο εγγραφής τους έως και το 2021 και για τα ΠΑΛΙΑ μέλη, όσα έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους για τα έτη 2019,2020 και 2021( έτη που μεσολαβούν από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία του 2018 μέχρι και την συνδρομή του 2021).

*Οι οικονομικές εκκρεμότητες των μελών μπορούν να τακτοποιηθούν σε επικοινωνία με τον Σύλλογο ή το αργότερο κατά την είσοδο τους στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καθώς και την ημέρα των εκλογών

Β. Υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, μπορούν να θέσουν, όσα μέλη είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν τις εκλογές

Γ. Υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή και το νέο Δ.Σ., μπορούν να γίνουν και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 με την συμπλήρωση και υποβολή στο mail του Συλλόγου της αντίστοιχης αίτησης

Δ. Για την τροποποίηση του Καταστατικού του συλλόγου απαιτείται η παρουσία του ½ των οικονομικά ενήμερων μελών και η πλειοψηφία των ¾ των παρόντων.

Ε. Άσκηση του εκλογικού δικαιώματος έχουν, όσα ΝΕΑ μέλη είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν τις εκλογές.

ΣΤ. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, ή με εξουσιοδότηση των μη δυνάμενων να παραστούν, και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής των, ο δε Σύλλογος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των συμμετεχόντων σε αυτές.

Η παρουσία και η συμμετοχή των μελών είναι η δύναμη του Συλλόγου και είναι απαραίτητη για τις δραστηριότητες και τον αγώνα για τον εξωραϊσμό της περιοχής.

Μην αδιαφορείτε για το μέλλον της συνοικίας μας!!! Υ.Σ Αιτήσεις Υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποσταλούν στο mail των μελών και θα παραδίδονται επίσης στους ενδιαφερόμενους κατόπιν επικοινωνίας με τον σύλλογο καθώς και την ημέρα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης,