Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση συλλόγου Τσακού Αγίας Παρασκευής -27/3/22

Σ.Σ..΄ Επειδή κάπου ακούστηκε κάπου ή μπορεί να γραφεί, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σαν συλλογικότητα ο Δήμαρχος καλείται,  διότι είναι θεσμός, όπως άλλωστε το είπε και στη συνέλευση ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, ότι ούτε οι άλλοι σύλλογοι τους κάλεσαν.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο σύλλογος Κοντοπεύκου όταν έκανε εκλογές κατά τον πρόεδρο του κ. Αβραμίδη καλέστηκε ο Δήμαρχος και για αυτό έδωσε το παρόν, αυτό και μόνο για τυχόν παρεξηγήσεις.

***********************************************************************

Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε σήμερα στο 3ο Δημοτικό και παρακολούθησε την συνέλευση.

Ακούστηκαν προτάσεις, παρατηρήσεις, γενικότερες απόψεις για θέματα που απασχολούν την γειτονιά μας και για θέματα που απασχολούν ευρύτερα την χώρα .

Επικεφαλής των παρατάξεων

Γιάννης Σταθόπουλος

Γιάννης Μυλωνάκης

Ανδρέας Γκιζιωτης

Γιώργος Οικονόμου

Eδωσαν το παρών και αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν την περιοχή μας,,,, όπως το 118, το 119, την οικονομία στην χώρα μας, την γενικότερη δύσκολη κατάσταση με τον πόλεμο.

Η κυρία Αλκμηνη Ριζοπούλου αναφέρθηκε στα θέματα της παιδείας και ειδικότερα στην άμεση λύση για την ύπαρξη νέων σχολικών μονάδων.

Υπήρξαν κοινές όπως κ αντίθετες απόψεις…όλες σεβαστές με γνώμονα την ποιότητα, ανάπτυξη, εξέλιξη και ποιότητα στα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή μας.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Υ.Γ απο το προσωπικό προφίλ της (Facebook) Κας. Θεώνης Βετούλη