Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,  23  Μαρτίου, με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον  η διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ  Αγίας Παρασκευής με κεντρικούς ομιλητές τηνΆννα –  Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευρωβουλευτή, Ε.Λ.Κ, τον ΔημήτρηΚαιρίδη, Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών και τον Παναγιώτη Φαραντάτο Αντιστράτηγο ε.α, Πολιτευτή Ν.Δ Ν. Έβρου.

Το θέμα της συζήτησης ήταν «Ελλάδα και κρίση στην Ουκρανία», ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα καθώς η Ουκρανία  βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, μετά τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Στα πλαίσια της συζήτησης, οι ομιλητές ανέλυσαν όλες τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία,ποιες θα είναι οι συνέπειες για τις διεθνείς σχέσεις, την παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ασφάλεια, πόσο και πώς θα επηρεάσουν οι συνέπειες μακροπρόθεσμα τη ζωή μας, την τεράστια ανθρωπιστική κρίση καθώς οι προσφυγικές ροές στις Ευρωπαϊκές χώρες μεγαλώνουν μέρα με τη μέρακ.α

Την διαδικτυακή συζήτηση παρακολούθησαν : ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ.  Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής της Παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά κ. και δημοτικός σύμβουλοςκ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίας Παρασκευήςκ.ΕυπρεπείαΚαψοκεφάλου, οι δημοτικοίσύμβουλοι- κ. Βάνα Νικολακοπούλου,  κ. Μίνα Μουχτούρη,  κ. Δημήτρης Κονταξής, κ. Γιάννης Λογοθέτης, κ. Νίκος Ζόμπολας,ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Πκ. Σπύρος Παπασπύρος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Β1 ΔΕΕΠ κ. Σπύρος Αβραμάκος,ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Γαλατσίουκ. Αλεξανδρος Παπαχρήστος, εκπρόσωποι οργανισμών και πλήθος κόσμου.