Νίκη με ανατροπή ο Πήγασος και 1-0 επί των Τραχώνων (VD)

Ο Πήγασος έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται στη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη επικράτησε 5-4 των Τραχώνων Αλίμου στο κλειστό του Κορυδαλλού, έκανε το 1-0 και πλέον θα προσπαθήσει στην Αγία Παρασκευή να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Stoiximan Futsal Super League και τη σεζόν 2022-23.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή από 3-0, με τους Τράχωνες να μπαίνουν εντυπωσιακά στο ματς, να πετυχαίνουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, όμως δεν είχε συνέχεια. Οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά στάθηκαν όμως ανταγωνιστικοί ως το τέλος και θα προσπαθήσουν να κάνουν το… μπρέικ και να φέρουν τη σειρά στα ίσια.

Ο Καραμπάτσης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ μόλις στο πρώτο λεπτό και στο τέταρτο διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και τα δικά του. Στο 10′ ήταν η σειρά του Μαυραντώνη να χριστεί σκόρερ για το 3-0. Άμεση ήταν η απάντηση του Πηγάσου με σουτ του Κοτσώνη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σουλής μείωσε στο γκολ. Μάλιστα, στο 16′ ο Κοκκινίδης έκανε το 3-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Όλα ξεκινούσαν από την αρχή.

Δυνατά μπήκε και στο β’ μέρος η ομάδα των Τραχώνων και στο τέταρτο λεπτό ο Σχοινάς έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ το συγκρότημα του Αλίμου με κοντινό πλασέ. Ο Κοτσώνης όμως με μονοκόμματο τελείωμα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό και στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο Νογκάρο έφερε τούμπα το σκηνικό για το 5-4 του Πηγάσου. Τίποτα δεν άλλαξε ως την κόρνα της λήξης και οι φιλοξενούμενοι προηγούντα