Κάλεσμα σε ψηφοδέλτιο νίκης από τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη σε Οικονόμου και Ησαΐα (VD)

Παρών και νικητής στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το 2023

Και ενώ έχει μπει επίσημα το καλοκαίρι, σε έναν δήμο των 100.000 κατοίκων όπως η Αγία Παρασκευή, τα ζητήματα δεν σταματούν να υπάρχουν. Θα λέγαμε μάλιστα ότι επικρατεί ένας «μίνι πολιτικός καύσωνας». Το aparaskevi-images.gr συνάντησε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, και ζήτησε τη δική του εκτίμηση.

Ο κ. Μουστόγιαννης υπήρξε ευθύς, σίγουρος και ερωτώμενος για το πως βλέπει να διαμορφώνεται το κλίμα για τις δημοτικές εκλογές, δεδομένου ότι από τη Δεξιά παράταξη ακούγονται πολλά ονόματα, απάντησε με μια ανοικτή πρόσκληση συστράτευσης σε ψηφοδέλτιο νίκης προς τον επικεφαλής της «Νέας Αρχής» κ. Γιώργο Οικονόμου και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήρη Ησαΐα για τον οποίο ακούγεται έντονα ότι υπάρχει πιθανότατα να είναι υποψήφιος για δήμαρχος το 2023.

Δηλώνει έτοιμος για τις προσεχείς εκλογές και μάλιστα εμφανίστηκε, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα στους πολίτες, σίγουρος ότι η παράταξη θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών και θα κερδίσει και με εντολή των πολιτών θα διοικήσει το Δήμο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.