Απάντηση του Γιάννη Μυλωνάκη στον πρόεδρο του “ΠΑΟΔΑΠ”

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρος επιχείρησε και σήμερα κατά την προσφιλή του -όπως παραδέχεται και ίδιος στη σημερινή παραληρηματική του ανακοίνωση- τακτική να «γράψει ένα χαρτί για να μας τρομάξει». 

Να τον ενημερώσουμε ότι η απέτυχε παταγωδώς και πως η εποχή των «δεινοσαύρων» για την πόλη της Αγίας Παρασκευής τελειώνει σύντομα.

Το νέο δε σταματιέται με παλιές, αραχνιασμένες προπαγανδιστικές τακτικές και λάσπη.

ΥΓ1. Ο κ. Παπασπύρος χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του ένα «τσιτάτο» του Άγγλου συγγραφέα Άρθουρ Κλαρκ ως τίτλο. Να τον πληροφορήσουμε ότι ο Κλαρκ έγινε διάσημος για τα βιβλία του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. Θα λέγαμε ότι ήταν εύστοχη η επιλογή του, εάν υπήρχε ίχνος επιστημονικότητας ή αλήθειας σε όσα γράφει, γιατί από… φαντασία τα πάει πολύ καλά!

ΥΓ2. Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ και τα «πεπραγμένα» του κατά την έως τώρα θητεία του θα ασχοληθούμε σύντομα και εις βάθος.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.