Άνοιξε τις πόρτες της η Έκθεση Ζωγραφικής του Κέντρου Γυναίκας

Η αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου άνοιξε τις πόρτες της στην έκθεση ζωγραφικής του Κέντρου Γυναίκας  της πόλης μας το απόγευμα της  Παρασκευής  3 Ιουνίου. 

Οι γυναίκες της ομάδας ζωγραφικής του Κέντρου κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών με τα έργα τους, τις διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποίησαν και με τη θεματική τους που, ως επί το πλείστον, αναφέρεται στη διάσταση του φύλου.

Την έκθεση επιμελήθηκε ο καθηγητής ζωγραφικής Μιχάλης Καλογεράκης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας: 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Ντούσκος Κωβαίος, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντωνία Γκίνη  , οι επικεφαλής της δημοτικών παρατάξεων “ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» και «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»  Γιάννης Σταθόπουλος και Γιάννης Μυλωνάκης αντίστοιχα και πολλοί ακόμα επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια πτυχή των έργων και των ταλέντων των γυναικών που συμμετέχουν στο «Κέντρο Γυναίκας».

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.