Συνέδριο: «Δημογραφικό 2022 – Η Μεγάλη Πρόκληση»

Ποια είναι η δημογραφική σύσταση της Ελλάδας; Και τι σημαίνει για κρίσιμα θέματα όπως το σύστημα υγείας, το ασφαλιστικό, η εκπαίδευση και η οικογένεια; Τι μπορούμε να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την δημογραφική βιωσιμότητα της χώρας μας;

Απαντήσεις σε αυτά τα καίρια ερωτήματα θα δοθούν στο συνέδριο “Δημογραφικό 2022 – Η Μεγάλη Πρόκληση” που διοργανώνουν η Next is Now και η Dome Consulting την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο της Μεγάλη Βρεταννίας στον απόηχο της μεγάλης εθνικής απογραφής του 2021.

Το συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν κορυφαίοι πολιτικοί από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση,  ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες και εκπρόσωποι του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το συνέδριο θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα dimografiko.gr.

—-

άβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.