Βαθμό πρωτιάς στο Τυμπάκι η τεράστια Σάντα που επιστρέφει δίκαια στην Γ’ Εθνική

δανικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ Ενώσεων η Αγία Παρασκευή που έμεινε στο 1-1 με τον ΑΟ Τυμπακίου και τερμάτισε στην 1η θέση του 7ου ομίλου, επιστρέφοντας στην Γ’ Εθνική.

Η Σάντα που έπαιξε με αλλαγές στην Κρήτη έδειξε καλά στοιχεία παίρνοντας αυτό που ήθελε από το ματς.

Στο 16′ η Σάντα απείλησε αφού το σουτ του Κραψίτη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 25′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Παραθύρα να πιάνει την κεφαλιά και να στέκεται άτυχος. Στο 30 το σκορ άνοιξε ο Παπαδάκης μετά από πάσα του Κουρουθιανάκη, ενώ στο 45′ ο Κραψίτης είδε το σουτ που έκανε να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 55′ η Αγία Παρασκευή κέρδισε πέναλτι με τον Σφακιανάκη να ευστοχεί για το 1-1.

ΑΟ Τυμπακίου (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιαννακάκης (46′ Καρταλιανάκης), Βρεττός, Τσακάνι, Κουρουθιανάκης, Ζαφείρης (73′ Σκαντζάκης), Τριάντης, Φραγκιαδουλάκης, Παπαδάκης (46′ Χαλκιαδάκης), Γερακιός, Παραθύρας (85′ Φουντουλάκης)

ΑΓΙΑ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Κόλλιας, Τριανταφυλλίδης (46′ Μπόλης), Καραγιάννης (74′ Σταμούλης), Φαρκώνας, Μπουτσικάρης, Κραψίτης, Ψαραδέλης, Μήτσης, Χατζίου, Σφακιανάκης

Πηγή -soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.