Οι Παγκορασίδες του ΓΣΑΠ στο FINAL FOUR

Το τζάμπολ με τον Προμηθέα

Μετά από 4 συναρπαστικούς αγώνες της Β φάσης του ΤΟΥΡΝΟΥΑ οι παγκορασίδες μας προκρίθηκαν με «φωτο-φίνις» στο final four της ΕΣΚΑ  μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Κρόνο Γέρακα και τον Μελά(Αιγάλεω). Ανήκουν δηλαδή στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑ και αυτό από μόνο του αποτελεί μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογό μας! Συγχαρητήρια πρώτα στα κορίτσια μας, στον προπονητή μας Δημήτρη Χατήρα και στην έφορο Δώρα Βαγενά!

Το final four θα διεξαχθεί το ΣΚ 18 και 19/06 στο γήπεδο του Μελά στο οποίο πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό των κοριτσιών μας!

 Και τους απευθύνουμε τα λόγια της εφόρου μας:

«Να πιστέψετε στις ικανότητες και δυνατότητες που έχετε και να χαρείτε το ταξίδι !»

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΑΣ

(με χρονική σειρά)

  1. ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ   42 – 39

Το Σάββατο 28/5, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο κλειστό γήπεδο Κοντοπέυκου την ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Χαλανδρίου για τον πρώτο αγώνα της Β φάσης του τουρνουά παγκορασίδων.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με θετικό πρόσημο 8 πόντων για τα κορίτσια μας και όλοι πιστέψαμε ότι θα παρακολουθούσαμε μια δυναμική προπόνηση. Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, με την αστοχία να φλερτάρει τα κορίτσια μας επίμονα, η διαφορά εξανεμίστηκε. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ισόπαλο σε πόντους και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε σε παράταση!

Στην παράταση οι αθλήτριες μας με την σωστή καθοδήγηση του coach και την υποδειγματική τους άμυνα ξεκαθάρισαν την κατάσταση κερδίζοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Οικονόμου Κ. Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Σινάνογλου Α, Λάσκαρη Μ, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεχρή Δ, Αγριογιάννη Ζ, Μαρτάκη Ι, Κασκαβέλη Α, Κεϊσογλου Μ.

  1. ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΣ ΑΧΑΡΝΩΝ   50 – 22

Την Πέμπτη 2/6, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου την ομάδα ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΣ ΑΧΑΡΝΩΝ για τη Β φάση στο τουρνουά παγκορασίδων.

Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα δείχνοντας από την αρχή τα κοφτερά τους δόντια. Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο συνδυάζοντας ωραίες συνεργασίες στην επίθεση και αποτελεσματική άμυνα, τα κορίτσια μας απογείωσαν τη θετική διαφορά στο σκορ και ξεκαθάρισαν στην αντίπαλη ομάδα πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να ελπίζει σε νίκη.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Οικονόμου Κ. Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Σινάνογλου Α, Λάσκαρη Μ, Κουκουμέλη Α, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεχρή Δ, Ιωάννου Μ, Μαρτάκη Ι, Μαλισόβα Α, Κεϊσογλου Μ, Τούτση Ε.

  1. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ    41 – 38

Το Σάββατο 4/6 η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου στον προτελευταίο αγώνα για τη Β φάση στο τουρνουά παγκορασίδων.

Έναν αγώνα που πιθανόν θα καθόριζε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το final 4 του τουρνουά. Ήταν σίγουρο πως η ομάδα του Προμηθέα θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει, αφού στον πρώτο αγώνα είχε χάσει από την ομάδα μας με 3 πόντους. Και έτσι και έγινε. Παρόλο που η λήξη και στα 3 δεκάλεπτα μας βρήκε μπροστά στο σκορ, στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα 3-4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, γίναμε θεατές σε αυτό που απευχόμασταν. Αστοχήσαμε στις τελευταίες επιθέσεις, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να περάσει μπροστά στο σκορ με 3 πόντους.ΓΣΑΠ (Χατήρας): Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Σινάνογλου Α, Λάσκαρη Μ, Κουκουμέλη Α, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεϊσογλου Μ, Κεχρή Δ, Αγριογιάννη Ζ, Τούτση Ε, Κασκαβέλη Α.

  1. ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  –  ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ    28 – 48

Την Πέμπτη 9/6, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο γήπεδο ΧΟΛΙΔΗΣ την ομάδα ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στον τελευταίο αγώνα για τη Β φάση στο τουρνουά παγκορασίδων. Έναν αγώνα που θα έκρινε την πρόκρισή μας ή όχι, στο final 4 του τουρνουά. Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα εξελίχθηκαν σε ένα θρίλερ αφού τα κορίτσια μας ξεκίνησαν πολύ αγχωμένα και το ημίχρονο μας βρήκε μπροστά στο σκορ, με μόλις 1 πόντο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας εμφανίστηκαν με περισσότερο πείσμα και σε συνδυασμό με την πετυχημένη καθοδήγηση του coach Χατήρα, είδαμε να παίζουν το μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν. Έτσι ξεκίνησε να αυξάνεται σταδιακά η διαφορά μας στο σκορ φτάνοντας στο τελικό +20. Παράλληλα η καλή άμυνα της ομάδας μας, κράτησε την ομάδα της ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΣ ΑΧΑΡΝΩΝ σε χαμηλό σκορ.

ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ !

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στον προπονητή τους για την προσπάθειά τους.

Να πιστέψετε στις ικανότητες και δυνατότητες που έχετε και να χαρείτε το ταξίδι !

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Οικονόμου Κ. Σινάνογλου Κ, Παγίδα Α, Σινάνογλου Α, Λάσκαρη Μ, Κουκουμέλη Α, Κοντογιωργάκη Ι, Αραβανή Α, Κεχρή Δ, Μαρτάκη Ι, Μαλισόβα Α, Κεϊσογλου Μ, Αγριογιάννη Ζ

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ                

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – Γ.Σ.Α.Π.

 Με νίκη ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του τουρνουά της ΕΣΚΑ για τα τζούνιορ Α σε έναν πολύ δυνατό, εκτός έδρας, αγώνα όπου όλα τα κορίτσια διακρίθηκαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Για ακόμα μία αγωνιστική η άμυνα δούλεψε πολύ καλά. Μπήκαν όμως και τα καλάθια που χρειάζονταν ώστε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, η ομάδα μας παίζει εντός έδρας, με τον ΖΑΟΝ.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη): Πολυχρονοπούλου, Κυρκοπούλου, Βλάχου, Πρίφτη, Γιάλα, Χουρδάκη, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Ντρακότι, Πολυμένου.

Γ.Σ.Α.Π. – Ζ.Α.Ο.Ν.

 Την Κυριακή 5/6 τα τζούνιορ Α της ομάδας μας αγωνίστηκαν εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν.

Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι με πολύ καλό στήσιμο της ομάδας και με σαφώς βελτιωμένη την συνεργασία των κοριτσιών μας και την κίνηση της μπάλας. Δυστυχώς όμως κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η αστοχία με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη παρόλο που τα κορίτσια μας, με βάση τη συνολική τους εικόνα, την άξιζαν και με το παραπάνω.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη): Πολυχρονοπούλου, Κυρκοπούλου, Βλάχου, Πρίφτη, Χουρδάκη, Σεφερλή, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Ντρακότι, Πολυμένου, Καραπατή.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β

ΓΣΑΠ-ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στην 6η αγωνιστική οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου μας υποδέχτηκαν της αθλήτριες της ομάδας ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τις προπονήτριες για την εξαιρετική τους προσπάθεια να μάθουν και να χαίρονται το άθλημα του μπάσκετ.ΓΣΑΠ (Αποστολάκη, Ναζίρη): Λιάρου, Ανυφαντή, Αθανασίου, Φουρναράκη, Ανδρεούλη, Αθανασοπούλου, Θεοδωροπούλου,   Ανδρουλιδάκη, Σπηλιωπούλου, Ντραγκότι, Μητροπέτρου.