38 θετικά κρούσματα σε 194 rapid-test στήν Αγία Παρασκευή

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε δράση δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Διενεργήθηκαν συνολικά 194 rapidtest και ανευρέθηκαν 38 θετικά (19.59%). Από τις 38 περιπτώσεις, οι 19 αφορούν άνδρες και οι 19 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 46 έτη.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συνεχίζει να απευθύνει ισχυρή σύσταση προς όλους τους πολίτες να φορούν τις μάσκες τους σε κλειστούς χώρους, αλλά και σε χώρους που παρουσιάζεται μεγάλη συγκέντρωση ατόμων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.