Ευθύνες για άσκοπες δαπάνες φωτισμού επιρρίπτει ο Κώστας Τσιαμπάς (Όραμα για την Αγ. Παρασκευή)

Η Αδιαφορία έχει ονοματεπώνυμο και κοστίζει ακριβά στους δημότες

Για πολλοστή φορά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω την παντελή αδιαφορία, και την έλλειψη υπευθυνότητας,  του Δημάρχου κου Ζορμπά και του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κου Σάρκουλα. 

Κύριοι, η αδιαφορία σας κοστίζει κάθε μήνα 10.000 ευρώ περίπου, στους δημότες (με βάση  τη χρέωση της Kwh).

Χρήματα που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι, ενώ δεν ήταν απαραίτητο.

2.000 φωτιστικά  λειτουργούν περισσότερες  ώρες σε σχέση με τις αναγκαίες, ειδικά αυτή την εποχή που το κόστος ενέργειας βρίσκεται στα ύψη.

Ο προγραμματισμός λειτουργίας του φωτισμού στις σωστές ώρες, είναι επιβεβλημένος ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Θεωρώ τουλάχιστον αδιανόητο, 3 χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου να μην γνωρίζετε ότι ο Δήμος, συνολικά διαθέτει περίπου 5500 φωτιστικά  και όχι  4.000 όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη

5.500 λαμπτήρες,  προβολείς σχολείων και λοιπών κτιρίων που:

           – πρέπει να λειτουργούν στις αναγκαίες (λογικές) ώρες .

           – επιβάλλεται να αντικατασταθούν ΟΛΟΙ άμεσα από «έξυπνα φωτιστικά» τόσο για την οικονομία, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έμπειρο προσωπικό για τις απαιτούμενες εργασίες έχετε, βούληση και υπευθυνότητα δεν φαίνεται να διαθέτετε.

Κώστας Τσιαμπάς

Επικεφαλής της Δ.Π. “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.