Γιάννης Μυλωνάκης: Αγαπάμε τη ζωή και το δείχνουμε – Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες

H εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που κρύβει μάλιστα οφέλη και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Άλλωστε ο εθελοντής αιμοδότης έχει την ηθική ικανοποίηση ότι βοηθά να σωθεί μια ζωή, κάνει το χρέος του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και συμβάλει στο να υπάρχει επάρκεια αίματος. Την ίδια ώρα όμως βοηθά και τον οργανισμό του, απλά δίνοντας αίμα.

Το σκεπτικό αυτό φαίνεται να ακολουθεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, κ. Γιάννης Μυλωνάκης, προσφέροντας εθελοντικά αίμα όπως βλέπουμε και στο αντίστοιχο ποστ στη σελίδα του στο Facebook:

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου)

✅ Καμία επένδυση στην οποία θα δαπανούσαμε 10 λεπτά από τη ζωή μας δεν θα μπορούσε να δώσει τόσο μεγάλες αποδόσεις και να αποδειχθεί τόσο πολύτιμη…

✅ Κι όμως με τόσο μικρή προσπάθεια μπορούμε να δώσουμε ξανά ελπίδα σε εμάς και τον διπλανό μας. Γιατί ποτέ δεν ξέρουμε ποιος και πότε θα χρειαστεί αίμα.

✅ Αγαπάμε τη ζωή και το δείχνουμε – Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.