Οι “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας στα Πευκάκια

Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι στα Πευκάκια; Τι θα ήθελαν να αλλάξει στη γειτονιά τους;

Αυτά και πολλά άλλα θα συζητήσουμε από κοντά, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, στις 20:00, στο Urban All Day Café Bar (Αλ. Παναγούλη 88).

Εκεί τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα Πευκάκια στο πλαίσιο της μεγάλης δράσης «Ακούμε τις γειτονιές».

Σας περιμένουμε να δούμε από κοντά όλα όσα μας απασχολούν στην πόλη μας. Γιατί μαζί ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τις γειτονιές μας.

Η δράση «Ακούμε τις γειτονιές» συνεχίζεται αυτές τις μέρες στις περιοχές Νέα Ζωή και Τσακός.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.