Τελευταία συνάντηση για φέτος της ομάδας Λογοτεχνίας, με το βιβλίο της Λένας Διβάνη “Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας”

Τελευταία συνάντηση για φέτος της ομάδας Λογοτεχνίας, με το βιβλίο της Λένας Διβάνη “Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας” στο χώρο πίσω απο το ΚΑΠΗ στην πλατεία Τσακού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος διοίκησης κ. Γιάννης Αργυρός, η Διευθύντρια Κοινωνικής πολιτικής κ. Αντωνία Γκίνη καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Πανουτσακόπουλος με τον κ. Ασημάκη μέλος του συλλόγου Τσακού. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη της ομάδας και ιδιαίτερα τη συντονίστρια κ. Ιωάννα Κουτσουρά, που με τη δική της συμβολή, κατάφερε να λειτουργήσει η ομάδα ακόμα και στη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού.

Εύχομαι σε όλους Καλό Καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη με πολλά νέα αναγνώσματα και εκδηλώσεις, στο ανοιχτό πλέον ΚΑΠΗ!!!

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.