Τελετή αποφοίτησης μαθητών 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε,την Πέμπτη 16 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς, ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Μυλωνάκης και κ. Πέτρος Διακογιάννης, η εκπρόσωπος της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής κα. Φαίη Βαζούρα, ο Σύλλογος Διδασκόντων και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.

Η τελετή αποφοίτησης διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής ο οποίος προσέφερε αναμνηστικά λευκώματα, δώρα στους μαθητές, καθώς και εδέσματα στο τέλος της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή κ Α. Αναστασίου, τους Υποδιευθυντές κ. Α. Μπαλάσκα και κα Σ Στάθη και όλους τους καθηγητές του σχολείου για την άψογη συνεργασία με τον Σύλλογο αλλά και για την προσφορά τους στην πρόοδο των μαθητών μας. Ευχαριστούμε τον κ. Ασημακόπουλο για την πολύτιμη τεχνική υποστήριξη που παρείχε στη διοργάνωση της τελετής αποφοίτησης και τον Νίκο Καταζά για τις φωτογραφίες από το Drone.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, Την εταιρεία 3Ε για τα αναψυκτικά, τον όμιλο Σκλαβενίτη για την δωροεπιταγή, τα ψητοπωλεία «Το Σπιτικό «, «Milf», «Ο Γύρος της Πλατείας», τον φούρνο «Λάμπρου» και το «FouzerRestaurantCocktailbar» για την προσφορά εδεσμάτων στον μπουφέ. Την εταιρεία «Νανούρης αρτοσκευάσματα» για το κέρασμα σε κάθε παιδί. Τα καταστήματα της περιοχής μας για τα δώρα στα παιδιά και τους γονείς για την προσφορά εδεσμάτων στον μπουφέ.  

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται στους απόφοιτους μας, το τέλος των μαθητικών τους χρόνων να είναι αφετηρία για ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, δημιουργικότητα κι επιτυχίες! Να φυλάξουν μέσα τους τις ‘’δυνατές’’ στιγμές που έζησαν και μοιράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και να διεκδικήσουν το καλύτερο αύριο που τους αξίζει να ζήσουν, έχοντας όμορφους ανθρώπους γύρω τους.

Αγαπητά μας παιδιά ό,τι κι αν κάνετε, κάντε το με την καρδιά σας. Μη σας καταβάλει μια ήττα. Η ζωή δε σταματάει στους πρώτους, αλλά δίνει ρόλο σε όλους. Μιλήστε με σύνεση, σκεφτείτε με καλοσύνη, δημιουργήστε με τόλμη, ζήστε με πάθος. Μείνετε κοντά ο ένας στον άλλον και δώστε αξία στην ανθρώπινη επαφή. Δώστε πνοή στα αισθήματα και χώρο στη φιλία.

Ανοίξτε τα φτερά σας λοιπόν με δίψα κι ενθουσιασμό και ξανοιχτείτε σε πέλαγα πρωτόγνωρα με πλεούμενο το μυαλό και την καρδιά!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Για το Δ.Σ.

Η ΠρόεδροςΟ Γραμματέας
  
Γαλανοπούλου -Βαρθολομαίου ΑντωνίαΒοζίκης Γεώργιος

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.