Κώστας Τσιαμπάς: Απαιτούμε τα αυτονόητα, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις!

Σε συνέχεια των προγραμματισμένων συναντήσεων με το προσωπικό του Δήμου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή» Κώστας Τσιαμπάς συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης κυρίους Κοτρώνη Ιωάννη και Μαχαίρα Δημήτριο επισκέφτηκαν την έδρα της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.

Το προσωπικό του δήμου εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν σχέση με τις εργασιακές σχέσεις, τις ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και μηχανικά μέσα.

Ο Κώστας Τσιαμπάς ανέπτυξε την θέση της παράταξης σχετικά με την υπηρεσία. Μεταξύ άλλων τόνισε: Όραμά μου είναι να:

– Διαμορφώσουμε αρμονική σχέση μεταξύ πολιτών και υπηρεσιών του Δήμου

– Οργανώσουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας βασισμένη στις αρχές της συνεργασίας, της αντικειμενικότητας, ισονομίας, δικαιοσύνης, αλληλοσεβασμού.

Κλείνοντας ο Κώστας Τσιαμπάς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Η αλλαγή πορείας του Δήμου μας, είναι πλέον επιβεβλημένη, θέλουμε ένα δήμο ισχυρό, φιλικό προς τον δημότη ένα δήμο πρότυπο για τη νέα γενιά, ένα δήμο που να προπορεύεται των εξελίξεων. Απαιτούμε τα αυτονόητα, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, είπε.

Γραφείο Τύπου – Όραμα για την Αγία Παρασκευή

——-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.