Κενές θέσεις δημιουργικής απασχόλησης στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης στα σχολεία της πόλης μας ξεκίνησε. Οι κενές θέσεις που προέκυψαν και για τις δύο περιόδους( Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 20/6/22 έως και 08/07/22, Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 04/07/22 έως και 22/07/22), για όλες τις κατηγορίες, είναι μέχρι στιγμής 12 κενές θέσεις.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει πρωτοκόλλου ανεξαρτήτως κατηγορίας εισοδήματος.

 Όσοι κάνουν αίτηση για πρώτη φορά θα πρέπει να συνυποβάλλουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Όσοι υποβάλλουν αίτηση και για δεύτερη περίοδο θα καταθέσουν μόνο την αίτησή τους χωρίς δικαιολογητικά( αφού υπάρχουν ήδη).

Για την Ανακοίνωση, πληροφορίες σχετικά με εισοδηματικά κριτήρια, δικαιολογητικά και  σχετική αίτηση κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.agiaparaskevi.gr/portal/enimerosi/nea-anakoinoseis/dimou/7442-2022-2

Επισημαίνουμε ότι το ποσό καταβάλλεται ολοκληρο για κάθε περίοδο, αναλογα με την κατηγορία που κατατάσσεται η οικογένεια βάσει των εισοδηματικών κριτηρίων που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή για την συμμετοχή του παιδιού τους στο Δήμο από την ανακοίνωση της παρούσας έως 24 Ιουνίου και ώρες 08:00-14:00.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα Τμήματος Παιδείας:  213 2004568,  213 2004601 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.