Μια υπέροχη βραδιά χορού από τα τμήματα Ευρωπαϊκών και Latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ

Τα Τμήματα Ευρωπαϊκών και Latin χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), «μάγεψαν» τους πάνω από 300 θεατές με τις φιγούρες και το κέφι τους, στην βραδιά χορού που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ στις 19 Ιουνίου.

Σε χορογραφίες της δασκάλας χορού Νίκης Κιλισμανή, παρουσίασαν μια υπέροχη παράσταση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΔΑΠ.

Τα Τμήματα  Ευρωπαϊκών και Latin χορών (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων) λειτουργούν με πολύ χαμηλό αντίτιμο, στις πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου και στην οδό Παπαρηγοπούλου.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

———

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.