Έρχονται ονοματοδοσίες σε δομές του “ΠΑΟΔΑΠ” μετά από απόφαση του Δ.Σ

Στην δικαιοδοσία του ΠΑΟΔΑΠ, ανήκουν όλες οι, εκτός σχολικών χώρων, πολιτιστικές και αθλητικές δομές του Δήμου.

Όλες αυτές οι δομές και υποδομές, είναι ανώνυμες, δηλαδή σηματοδοτούνται μόνο από το έργο που παράγουν ή τον χώρο που βρίσκονται, π.χ. Εργαστήρια Τέχνης (δομή), Αθλητικό Κέντρο Νότου (υποδομή). Στην πόλη μας, έζησαν ή ζουν άνθρωποι που στον πολιτισμό ή τον αθλητισμό διακρίθηκαν ή προσέφεραν πολλά στον τομέα τους τοπικά ή πανελλήνια.

Η διοίκηση του Οργανισμού, θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους αυτούς, εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο την λήψη αποφάσεως για να δοθούν τα ονόματά τους στις δομές και υποδομές του. Αρχικώς, εισηγήθηκε την ονοματοδοσία σε 1 δομή και 3 υποδομές, όπως παρακάτω: 1.Την ονομασία των Εργαστηρίων Τέχνης , σε Εργαστήρια Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου» 2. Την ονομασία του κτηρίου «Πέτρινο», στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης», σε Αίθουσα Πολιτισμού «Δημήτρης Χατζής» 3. Την ονομασία του Αθλητικού Κέντρου «Νότου», σε Αθλητικό Κέντρο «Θανάσης Δημακόπουλος» 4. Την ονομασία του αθλητικού χώρου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», σε Στάδιο «Χρήστος Κορομηλάς».

Για να επιτευχθεί όσο το δυνατόν ευρύτερη συναίνεση, αφού παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως είχαν αντιρρήσεις, η διοίκηση εισηγήθηκε την υποβολή της αποφάσεως αυτής στο Δημοτικό Συμβούλιο, για έγκριση και επικύρωση.

Η εισήγηση υπερψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία.

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων