“ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” Δράση “Ακούμε τις γειτονιές”. Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στα Πευκάκια (δείτε αναλυτικά)

Με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας στα Πευκάκια ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της μεγάλης δράσης «Ακούμε της γειτονιές», η οποία αυτή την περίοδο συνεχίζεται στην περιοχή του Τσακού.

Τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία συγκεντρώθηκαν διαδικτυακά, αλλά και με επισκέψεις κλιμακίων της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής” στην περιοχή, παρουσίασαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Urban All Day Café Bar, τα στελέχη της παράταξης Χρήστος Πένητας και Γιώργος Γαλανόπουλος.

Στη συζήτηση συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι των Πευκακίων που είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία της έρευνας καθώς οι εκπρόσωποι του εξωραϊστικού συλλόγου Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», Χρήστος Λαμπρινάκης (πρόεδρος), Αγγελική Γκουντάρα (αντιπρόεδρος) και Θάνος Γιώτας (Γραμματέας) καθώς ο πρ. πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γεωργίου.

Από την παράταξη «Αλλαζουμε» συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης και τα στελέχη Τάνια Νικολούλια, Ορέστης Κύρτσης, Γιώργος Σάρρας, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Θάνος Δουφεξής και Γιάννης Πατάκας.

Με αφορμή των παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης σχολίασε:

«Από τις απαντήσεις των συνδημοτών μας στα Πευκάκια στο ερωτηματολόγιο της δράσης “Ακούμε τις γειτονιές” φάνηκε ξεκάθαρα ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά από την επομένη που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, αφού τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά και χρονίζοντα.

Επίσης, διαφάνηκε το ενδιαφέρον και η ανάγκη των πολιτών να συμμετάσχουν στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στις γειτονιές τους, κάτι στο οποίο ως παράταξη έχουμε δώσει προτεραιότητα από τη πρώτη στιγμή της δημιουργίας μας, αφού πιστεύουμε ότι μόνο μαζί με τον δημότη μπορούμε να Αλλάξουμε την πόλη μας.

Συνεχίζουμε δυνατά!».

Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας στα Πευκάκια πατώντας στο παρακάτω link  https://bit.ly/3HKaHRL

——–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων